Pursaklar Belediyesi’nden kapalı pazar atağı

Pursaklar Belediyesi’nden kapalı pazar atağı

Geçtiğimiz günlerde Altındağ Belediyesi’nin yeni semt pazarını hizmete sokmasının ardından, Pursaklar Belediyesi de Pazartesi Pazar Alanını yoğun yağışla geçen bu günler için kapalı hale getirdi.

İlçede yeni Pazar alanlarını inşa etmeye devam eden Pursaklar Belediyesi, mevcut Pazar alanlarını modern görünümüne kavuşturmak ve yağışlar için yeniden restore ettiğini duyurdu.

GÜN SAYIYOR

Pursaklar’da yapılan bütün çalışmaları baştan sona kadar büyük bir titizlikle takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, sıfırdan yenilenen, üst kısmının kapatıldığı, sportif ve sosyal alanları da içerecek olan Pazartesi Pazar Alanında sona gelindiğini söyledi.

‘‘HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK’’

Pazartesi Pazar Alanının açılışına sayılı günlerin kaldığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yeni yüzüyle, yeni görünümüyle pazar alanımız hem pazarcı esnafımız hem de hemşehrilerimiz, olumsuz hava şartlarından etkilenmeyerek rahatça alışveriş yapma imkânına kavuşacak. Yakın zamanda çalışmalarımızı tamamlayacağımız pazar alanımız modern görünüm kazanırken, üst bölümündeki spor alanları ile de vatandaşlarımıza hizmet edecek. Çevre düzenlemesi bittikten sonra Merkez Mahallemizde yapılan Pazartesi Kapalı Pazar Alanımız hizmet vermeye başlayacak’’ dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilkayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.