Pursaklar Belediyesi’nin çocuklara özel yaz etkinlikleri devam ediyor

Pursaklar Belediyesi’nin çocuklara özel yaz etkinlikleri devam ediyor

Yaz tatilinin başlaması ile birlikte çocuklara birbirinden farklı etkinlikler hazırlayan Pursaklar Belediyesi, eğlence dolu programlarla miniklerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, çocukların sıcak yaz günlerinin tadını doya doya çıkarabilmeleri için eğitimden kültüre, müzikten resime, spordan el sanatlarına birçok farklı alanda etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

UNUTULMAYACAK YAZ GÜNLERİ YAŞATILIYOR

Bu doğrultuda yoğun etkinlik programı düzenleyen Pursaklar Belediyesi, çocuk şenliği, Yaz Spor Okulları, tiyatro gösterileri, sihirbaz şov, bilim şov, bubble show, ve kukla gösterisi ile çocuklara unutamayacakları yaz günleri yaşatıyor.

ara-005.jpg

“MUTLU ETMEMİZ GEREKTİĞİNE İNANIYORUZ’’

Pursaklar’da çocukların birbirinden farklı birçok etkinliğe katılma fırsatına sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yaz tatili ile birlikte düzenlemiş olduğumuz etkinliklerle çocuklarımızın güzel anılar biriktirmelerine yardımcı oluyoruz. Daha mutlu bir Pursaklar için öncelikle çocuklarımızı mutlu etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Çocuklarımız, çocuk olmanın tadını doyasıya çıkarabilmeleri için bugün olduğu gibi yarında onlara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz’’ dedi.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.