Pursaklar ‘evet’ rekoruna hazırlanıyor

Pursaklar ‘evet’ rekoruna hazırlanıyor

16 Nisan'da yapılacak referanduma sayılı günler kala Habervaktim'e konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ilçede yaptırdıkları ankette yüzde 75'in üzerinde "Evet" çıktığını, ancak kendi tahminin yüzde 80 olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin kaderini değiştirmesi beklenen 16 Nisan’daki yapılacak olan referandumda Başkent'te en fazla "evet" desteğinin Pursaklar'dan çıkması bekleniyor. AK Parti'ye oy yüzdesine göre Başkent'ten her seçimde rekor düzeyde destek veren Tebessüm Şehri Pursaklar'ın, referandumda yeni bir rekora daha imza atacağı kaydediliyor. 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinde yüzde 75,5’le AK Parti’yi destekleyen Pursaklar, Ankara’daki metropol ilçeler içerisinde birinciliğini koruyarak rekor kırmıştı. 

YENİ BİR REKOR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, referandum çalışmalarıyla ilgili Habervaktim'e konuştu. Tebessüm Şehri'nin dört bir yanında yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Başkan Çetin, "Ev ev geziyoruz. Referandumda Pursaklar olarak bir kez daha rekor kırmak için çalışıyoruz. Kendim yeni yeni programlar üretiyorum. İlk günden bu güne hiçbir zaman aşkımızdan, şevkimizden taviz vermedik. İnşallah Pursaklar geçtiğimiz yıllardan daha yüksek oyu alarak referandumdan iyi bir şekilde çıkacak" dedi.  

ANKETTEN YÜZDE 75 ÜSTÜ ÇIKTI

Pursaklar genelinde bir anket yaptırdıklarını açıklayan ve anket sonuçlarını muhabirimiz Osman Akdoğan ile paylaşan Başkan Çetin, "Şuanda son yaptığımız anketten yüzde 75'in üzerinde "Evet" oyu çıktı. Çok iyi bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Anketlerden çıkan sonuç bu" diye konuştu.

16 NİSAN'DA YÜZDE 80 "EVET"...

Son anketten yüzde 75'in üzerinde çıkmasına rağmen 16 Nisan'da Pursaklar'ın bir rekora imza atacağını belirten Başkan Çetin, "Pursaklar'da yüzde 80'in üzerinde "Evet" çıkacağına ümit ediyorum. İnşallah bunu başarırız diye düşünüyorum. Çünkü milliyetçi ve muhafazakar kesimin potansiyeli olan bir ilçedeyiz. MHP'li kardeşlerimizle beraber çalışıyoruz" şeklinde konuştu.  

MHP'LİLERLE BİR ARAYA GELİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi Pursaklar İlçe Teşkilatı ile "Evet" için bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Çetin, "MHP'li arkadaşlarla bir iki toplantı yaptık. Sağ olsunlar iyi niyetle çalıştıklarının kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

EV EV GEZİYORUM
Yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Çetin şunları söyledi: "Ben yalnız imzalar için makama çıkıyorum. Onun haricinde şantiyeleri geziyorum, çalışmaları teftiş ediyorum, ev ev geziyorum. Kendim yeni yeni programlar üretiyorum.  Sünnet ettirdiğimiz 255 çocuğumuzun evlerini tek tek gezdim ziyaret sonunda bisikletlerini verdim"

BU REFERANDUMUN TELAFİSİ YOK

"Önümüzde bir referandum var. Biz her zaman söylüyoruz. Biz 12 tane seçime girdik 12'sini de açık ara kazandık. Bu 12 seçimden çok daha farklı bir referandum. 12'si bir tarafa referandum bir tarafa. Neden? O seçimlerin bir daha yapılması şansı var ama bunun bir daha yapılma şansı yok. İsterdik ki bütün Anayasa maddelerini  komple değiştirip de bu memlekete modeli geçmiş, 34-35 model olan Anayasa'yı atalım pırıl pırıl sıfır model bir Anayasa ile devam edelim. Şimdiye kadar gelen tüm liderler bu Anayasa'nın değişmesi gerektiğini savundular bu Anayasa'yı istememişlerdi."

REKOR PURSAKLAR'DA

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinde yüzde 75,5’le AK Parti’yi destekleyen Pursaklar, Ankara’daki metropol ilçeler içerisinde birinciliğini koruyarak rekor kırmıştı. Başkent’teki metropol ilçelerde her seçimde birinci olan Pursaklar tekrardan bir rekora imza atarak yüzde 75,5’le istikrardan yana olup AK Parti’yi tercih etmişti. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 1 Kasım seçim sonuçlarını şöyle değerlendirmişti: “Pursaklar 1 Kasım seçimlerinde başkentimizdeki metropol ilçeler arasında yine birinci oldu.

Teşkilatımızla milletvekili adaylarımızla büyük bir uyum içinde canla başla çalıştık. Yeniden tek başına iktidar olacağımıza inandık. Daha 8 Haziran sabahı ‘Tekrar seçim yapılması halinde bu işi başaracağız ve en güçlü desteği Pursaklar olarak vereceğiz’ dedik. Hamdolsun bunu başardık. Milletimiz istikrardan yana oldu. Kıymetli hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.” 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM- 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.