Pursaklar Kitap Günleri kapılarını açtı: İlk güne yoğun ilgi

Pursaklar Kitap Günleri kapılarını açtı: İlk güne yoğun ilgi

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen 4’üncü Kitap Günleri, açılış gününde yoğun katılımla başladı. Programın ilk konuğu yazar ve oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu oldu.

Kitap Günleri başladı. İlk gün Bahadır Yenişehirlioğlu Pursaklarlılara konferans verdi. Kitap günleri ziyaretçi akınına uğradı. Açılış programına Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı. Edebiyat ve kültür ekseninde hazırlanan organizasyon, açılış saatlerinden itibaren her yaştan okurun ilgisini çekti. Etkinlik alanında stantları gezen ziyaretçiler, yayınevlerinin kitaplarını inceleme ve yazarlarla bir araya gelme fırsatı buldu.

pursaklar-2.jpg

EDEBİYAT VE HAYAT ÜZERİNE SÖYLEŞİ

Programın ilk gününde sahne alan Bahadır Yenişehirlioğlu, edebiyat ile hayat arasındaki ilişkiye odaklanan bir konferans gerçekleştirdi. Konuşmada, kelimelerin insan hayatındaki yeri, okuma alışkanlığının bireysel gelişime katkısı ve edebiyatın toplumsal hafızadaki rolü ele alındı. Katılımcılar, konferansın ardından yazarla sohbet ederek kitaplarını imzalatma imkânı yakaladı. Açılış günü boyunca etkinlik alanında yoğunluk gözlendi.

10 GÜNLÜK KÜLTÜR TAKVİMİ

Pursaklar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kitap Günleri kapsamında söyleşi, konferans ve imza etkinlikleri on gün boyunca devam edecek. Programda edebiyatın yanı sıra aile, psikoloji, eğitim ve kişisel gelişim başlıkları öne çıkıyor. Eğitimci ve yazarlar, belirlenen gün ve saatlerde okurlarla bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

pursaklar-3.jpg

GENÇLER VE AİLELER İÇİN ÖZEL OTURUMLAR DÜZENLENECEK

Etkinlik takviminde gençlere ve ailelere yönelik oturumlar da yer alıyor. Sınav süreci, çocuk gelişimi ve aile yapısı gibi konular, alanında tanınan isimlerin katılımıyla ele alınacak. Programın son gününde sahne gösterileri ve söyleşilerle kapanış yapılacak. Pursaklar Kitap Günleri, 15 Şubat tarihinde sona erecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.