Pursaklar’da kapalı pazar furyası

Pursaklar’da kapalı pazar furyası

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların modern, sağlıklı ve güven içerisinde alışveriş yapabilecekleri şekilde dizayn edilen yeni Kapalı Pazar Alanını hizmete açtı.

Bir yandan Mimar Sinan Kapalı Pazar Alanı ve Ticaret Merkezini, Çarşamba Pazar Alanını inşa eden, bir yandan da kullanıma uygun olmayan Karaca Pazar Alanını sıfırdan yenileyen, Tevfik İleri Kapalı Pazarı, Salı Kapalı Pazarı, Saray Kapalı Pazarı, Ayyıldız Kapalı pazar alanını yenileyen Pursaklar Belediyesi, Altınova Mahallesinde bulunan mevcut pazar alanını günümüz koşullarına göre sıfırdan yenileyerek, ilçe halkının hizmetine sundu.

pursaklarhaberici.jpg

‘‘ BEKLENEN KAPALI PAZAR ALANI BUGÜN İTİBARİ İLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI ’’

Yıllardır Altınova Mahallesinin büyük özlem duyduğu yeni Kapalı Pazar Alanını hizmete açtığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ‘‘Kültür Merkezi, Mahalle Konağı, Yeni Parkları ve Yenilenen Yollarından sonra; Altınova’da yıllardır özlemle beklenen Kapalı Pazar alanı bugün itibari ile hizmet vermeye başladı. Elhamdülillah bu projeyi de tamamlayarak bitirdik. Altınova’ya ve Pursaklarımıza hayırlı olsun. Alanında satanında memnun olduğu hayırlı alışverişler diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Ertuğrul Çetin, pazar alanını gezerek, pazarcı esnafına ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Genişleyen ve düzenlenen tezgâh aralarında rahatlıkla dolaşabilme ve alışverişin daha keyifli hale geldiği yeni Kapalı Pazar Alanı, ilk hizmet gününde vatandaşlardan ve pazarcı esnafından tam not aldı.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.