Pursaklar’da parklar yenileniyor

Pursaklar’da parklar yenileniyor

Yeni park alanlarını ilçeye kazandırmaya devam eden Pursaklar Belediyesi, mevcut park alanlarını sıfırdan yenileyerek, daha kullanışlı ve daha modern hale getirmeye devam ediyor.

Prestij değeri yüksek yeni park alanlarını bir bir ilçeye kazandırmaya devam eden Pursaklar Belediyesi, mevcut park alanlarını sıfırdan yenileyerek, daha kullanışlı ve daha modern hale getirmeye devam ediyor. Günümüz koşullarına uygun olmayan ve kullanım açısından sağlıklı olmayan deforme parkları sıfırdan yenileme çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediyesi, Şehit Mikail Dönmez Parkı yenileme çalışmalarında sona geldi.

Yeni sosyal alanları, yeni spor alanları, yeni kültür alanları ve yeni yeşil alanları ile her geçen gün daha yaşanabilir bir kent haline dönüşen Pursaklar’da, devam eden çalışmaları günaşırı yakından takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, incelemelerde bulundu.

habericipursaklarrpark.jpg

HERKESİN FAYDALANACAĞI BİR YAŞAM ALANI OLACAK

Göreve geldikleri günden bu yana park ve yeşil alanların sayısını artırırken mevcut parkları da günümüz koşullarına uygun olarak sıfırdan yenilediklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ‘‘Pursaklar’ı yeşille iç içe bir yer haline getirmek adına yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bu çalışmalar doğrultusunda Şehit Mikail Dönmez Parkımızı yeniliyoruz, çimenler çıktıkça harika bir görünüm alıyor. Ailelerimiz yeşil alanlarımızda dinlenirken, çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı bir alanda oynayabilecekleri, tehlike yaratmayan ortamlar oluşturmak için çalışıyoruz. İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında yenilenen park alanımız, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin istifade edeceği bir yaşam alanı halini alacak’’ şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.