Pursaklar’da semt pazarları denetlendi

Pursaklar’da semt pazarları denetlendi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, semt pazarını gezerek vatandaşların taze, hijyenik ve sağlıklı gıdalara ulaşımını sağlamak adına denetimde bulundu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, semt pazarını gezerek vatandaşların taze, hijyenik ve sağlıklı gıdaları ulaşımını sağlamak adına denetimlerine devam ediyor. Cadde de sokakta her zaman hemşehrilerinin halini hatırını soran Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte pazarlarda vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları, rahat ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için denetim gerçekleştirdi.

habericipursaklarrrrrrpazar.jpg

‘‘OLUMSUZLUKLARI ZABITAYA BİLDİRİN’’

Vatandaşların sağlıklı gıda tüketmelerinin kendileri için büyük önem arz ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ‘‘Pazar alanımızda, esnaf ve hemşerilerimiz ile selamlaştık. Alanında satanında memnun olduğu pazarlar için çalışıyoruz. Olumsuzlukları pazarda görevli zabıta personelimize lütfen bildirin. Vatandaşlarımızın temiz, hijyenik ve sağlıklı gıdalara ulaşımını sağlamak adına denetimlerimiz artarak devam edecek’’ dedi.

Pazar ziyareti boyunca sebze ve meyveleri teker teker inceleyen Başkan Ertuğrul Çetin, vatandaşların taleplerine cevap verirken, pazarcı esnafının istek ve ihtiyaçlarını da dinledi.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.