Rekor beklentisi

Rekor beklentisi

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Turgut Altınok ile ilçe teşkilatının büyük bir uyum içerisinde olduğunu söyleyerek, “Keçiören Ankara’nın sigortası durumundadır. İlçemizde yüzde 70’in üzerinde rekor oy bekliyoruz” dedi.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Turgut Altınok ile ilçe teşkilatının büyük bir uyum içerisinde olduğunu söyleyerek, “Keçiören Ankara’nın sigortası durumundadır. İlçemizde yüzde 70’in üzerinde rekor oy bekliyoruz” dedi.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un adaylığının açıklanmasının ardından hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, Altınok ile ilçe teşkilatının büyük bir uyum içerisinde olduğunu söyledi. Halkın Altınok’a inanılmaz bir sevgi ve teveccüh beslediğini hatırlatan Çoktan, “Altınok; başarılı ve rüştünü ispat etmiş bir başkan. Sadece AK Parti seçmeni tarafından değil, diğer parti seçmenleri, tarafından da takdir edilen, sevilen ve desteklenen birisi. Keçiören Ankara’nın sigortası durumundadır. Bu yüzden başkanımızla birlikte çok çalışacağız ve rekor oy alacağız. Yüzde 70’in üzerinde rekor oy bekliyoruz” dedi.

ak-parti-kecioren.jpg

VAKİT KAYBETMEDEN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un adaylığının açıklanmasının ardından hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına başladıklarını belirtti. Çoktan, kendisinin de yeniden göreve atanmasının Altınok’un adaylığının açıklanmasından 1 hafta önce olduğunu hatırlatarak, yoğun bir hayırlı olsun ziyaret trafiği yaşadıklarını belirtti. Halkın teveccühünün kendilerini mutlu ettiğine dikkat çeken Çoktan, “Keçiören’deki çalışmalarla ilgili taze tecrübelere sahibiz. Belediye başkan adayımızın adaylığının ilanı ile birlikte hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladık. Yoğun bir hayırlı olsun ziyaret trafiği yaşıyoruz” dedi.

ALTINOK’A İNANILMAZ BİR TEVECCÜH VAR

Turgut Altınok’un sokağa çıktığı zaman halk tarafından büyük bir sevgiyle karşılandığını hatırlatan Çoktan, “Belediye başkanımızın kendisini anlatmasına, izah etmesine gerek yok. Başkanımız sokağa çıktığı zaman halk inanılmaz bir teveccüh ve muhabbet duyuyor. Sadece AK Parti seçmeni tarafından değil, diğer parti seçmenleri, tarafından da takdir edilen, sevilen ve desteklenen bir ortam var Keçiören’de” dedi.

REKOR OY İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Turgut Altınok’un Keçiören’de çok sevildiğini vurgulayan Çoktan, “Adayımız ile güzel bir birliktelik içindeyiz. Şahıs olarak beraber gezmekten çok keyif alıyorum. Çünkü sorunlara bakış açımız, insanlara temasımız çok benziyor başkanla. Dolayısı ile de çalışmakta keyifli hale geliyor. Güzel bir görevdeşlik yakaladık. Keçiören Ankara’nın sigortası durumunda. Bu yüzden Keçiören içinde Büyükşehir içinde rekor oy için çalışacağız. Keçiören’de yüzde 70’in üzerinde oy bekliyoruz” dedi.

ALTINOK; BAŞARILI VE RÜŞTÜNÜ İSPAT ETMİŞ BİR BAŞKAN

Bugüne kadar alınmamış rakamlarla Keçiören ve Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarını ve bunun için çalışacaklarını söyleyen Çoktan, “Bunu bir rehavet havasında söylemiyoruz. Ama realiteyi de görmek lazım. Turgut Başkan’ın aday gösterilmesinin en önemli sebeplerinden birisi; başarılı, rüştünü ispat etmiş bir başkan olması ama bunun yanında matematiksel olarak da en yüksek oy alabileceğimiz bir aday” diye konuştu.

 “MHP İLE BİRLİKTELİĞİMİZ VE DİYALOĞUMUZ ÇOK İYİ”

Keçiören’in büyük bir kısmını sağ seçmenlerin oluşturması, bunun yanı sıra MHP ile yapılan Cumhur İttifakı’nın Keçiören’de ki seçim havasını güzelleştirdiğini söyleyen Çoktan, “Keçiören’de MHP camiası ile çok güzel bir diyaloğumuz ve birlikteliğimiz var. Ziyaretlerimiz devam ediyor. Camialarımız neredeyse birbiri ile aynı. Yaşam şekli, kültürü, dünya görüşümüz hemen hemen aynıdır. Keçiören’in demografik yapısının büyük bir bölümü Orta Anadolu’yu yansıtır. Dolayısıyla teşkilatlarımız birbirleri ile çok güzel uyum içindeler” şeklinde konuştu.

MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIĞINA REKOR BAŞVURU

Keçiören meclis üyesi aday adaylığına ise rekor başvuru olduğunu söyleyen Çoktan, “Samimi konuşmak gerekirse, çok olması güzel. 350 civarı adayımız var. Camiamız büyük bir camia. Güçlü bir belediye başkanımız var. Dolayısıyla bu belediye başkanımızla çalışmak isteyen birçok kişi var. Başkan dâhil 45 kişi yazılacak. Burada hedefimiz en az 35 meclis üyesi çıkarmak” ifadelerini kullandı.

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.