Ronaldo’nun danışmanı görevi bıraktı

Ronaldo’nun danışmanı görevi bıraktı

Portekizli süper stara uzun yıllardır eşlik eden yol arkadaşı, artık yanında olmayacak.

Portekiz, Roberto Martinez teknik direktörlüğünde yeni bir çağa başlayacak, ancak Cristiano Ronaldo ile yakın ilişkisi olan danışman Regufe'nin hizmetlerinden yoksun kalacak.

Cristiano Ronaldo menajari ile yolları ayırdı

RONALDO’NUN TRANSFERİNDE ROL OYNADI

Yaklaşık 20 yıldır Portekiz ekibiyle çalışan menajer, Ronaldo'nun Al-Nassr'a transfer olmasında da rol oynadı. Karar, Ronaldo'nun milli takım için kaptanlık kol bandını kaybedebileceği söylentilerinin ortasında geldi. Ronaldo, Portekiz'in 2022 Dünya Kupası'ndaki son iki maçında eski teknik direktör Fernando Santos tarafından yedek kulübesine bırakıldı ve Martinez, henüz kol bandını kimin takacağını onaylamadı. Kıdemli defans oyuncusu Pepe, Ronaldo'nun katılmadığı son FIFA En İyi ödüllerinde Portekiz kaptanı olarak lanse edildi.

ronaldo Roberto Martinez

REGUFE’DEN RONALDO’YA ÖVGÜ

Regufe, Instagram'da paylaştığı mesajta, "Yirmi yıl boyunca milli takım ekibinin bir üyesi olarak ülkeme hizmet etmek bir onur ve ayrıcalıktı. Unutulmaz anlar yaşadım ve ömür boyu sürecek arkadaşlar edindim. Milli takımın, bugüne kadar kazandığı iki büyük kupayı kazanmasını yakından izlemek ve Cristiano Ronaldo'nun, dünyanın en iyi oyuncusu olarak kutsanmasına tanık olmak mükemmeldi. Birlikte yaşadığımız her şey için oyunculara, antrenörlere ve ekibe teşekkür ediyorum. Yeni bir döneme giriyoruz ve milli takımımızın kazandığını görme arzumuz hep aynı" yazdı.

euro 2024 portekiz

RONALDO EURO 2024’E HAZIRLANIYOR

Ronaldo, Al-Nassr için şimdiye kadar yedi maçta sekiz gol attıktan sonra Portekiz'in Euro 2024 elemelerine başlıyor. Martinez, 38 yaşındaki süperstarı kadroya çağırdıktan sonra, Ronaldo'nun milli takım için kilit bir oyuncu olduğu konusunda ısrar etti. Martinez, "Cristiano Ronaldo çok istikrarlı bir oyuncu. Tecrübe getirebiliyor ve takım için çok önemli bir figür. Ben yaşa bakmıyorum” dedi.

Mert Dokuzoğlu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.