Sakarya’da otomobilde şüpheli ölüm
Sakarya’nın Kocaali ilçesinde 23 yaşındaki bir genç, park halindeki otomobilinde başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olay, ilçede büyük üzüntü ve soru işaretlerine yol açtı.
Sakarya’nın Kocaali ilçesinde 23 yaşındaki bir genç, park halindeki otomobilinde başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olay, ilçede büyük üzüntü ve soru işaretlerine yol açtı. Olay, Kocaali ilçesine bağlı Yalı Mahallesi 212. Sokak üzerinde meydana geldi. Sevgilisinden ayrıldığı öne sürülen Emre A. (23), 54 EA 873 plakalı otomobilinin içinde başından silahla vurulmuş halde bulundu.
SAĞLIK EKİPLERİ ÖLÜMÜNÜ TESPİT ETTİ
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde genç adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından bölge güvenlik çemberine alınırken, polis ekipleri araç ve çevresinde detaylı inceleme yaptı. Ölümün kesin nedeni ve olayın nasıl gerçekleştiği yapılacak teknik ve kriminal çalışmaların ardından netlik kazanacak. Emre A.’nın sevgilisinden kısa süre önce ayrıldığı iddiası üzerinde durulurken, olayın intihar mı yoksa başka bir ihtimal mi olduğu yönünde soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.