Şampiyon Fenerbahçe ülkemizi temsil edecek!

Şampiyon Fenerbahçe ülkemizi temsil edecek!

Fenerbahçe Espor, EA Sports FC 24 Türk Telekom eSüper Kupa Büyük Finali’nde karşılaştığı Galatasaray Espor’u 5-3 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe Espor, eŞampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Fenerbahçe Espor Takımı, EA Sports FC 24 Türk Telekom eSüper Kupa Büyük Finali’nde karşılaştığı Galatasaray Espor’u 5-3 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. eSüper Kupa'da şampiyon olan Fenerbahçe Espor, eŞampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Bu yıl ilk defa düzenlenen Türk Telekom eSüper Kupa’da Fenerbahçe Espor, 1-0 yenildiği maçın rövanşında Galatasaray’ı 5-2’lik skorla geçerek Türk Telekom eSüper Kupa’da şampiyonluğa ulaştı.

2.jpg

KAZANAN FENERBAHÇE OLDU

TFF’nin Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bu yıl ilk defa düzenlenen ve TV’de canlı yayınlanan organizasyonun final turunda Fenerbahçe Espor ile Galatasaray Espor takımları karşı karşıya geldi. Final karşılaşmasında Galatasaray’ı 5-3’lük skor ile mağlup eden Fenerbahçe Espor, kupaya uzanan taraf oldu.

ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDİYOR

Türkiye’yi eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu'nda temsil edecek takım Fenerbahçe Espor oldu. EA FC24’te oynanan Türk Telekom eSüper Kupa’da kupanın ilk sahibi olan Fenerbahçe, İngiltere’de oynanacak eŞampiyonlar Ligi ve tüm dünyadan lig kazananlarının katılacağı FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu'nda ülkemizi temsil edecek.

3.jpg

FENERBAHÇE’DEN PAYLAŞIM

Fenerbahçe Spor Kulübü internet sitesinden yaptığı paylaşım ile espor takımını tebrik etti. İste o paylaşım:

“Fenerbahçemiz, bu sene ilk kez düzenlenen Türk Telekom eSüper Kupa'da Galatasaray'ı mağlup ederek şampiyon oldu. Türk Telekom eSüper Kupa'nın sahibi Takımımız, ülkemizi eŞampiyonlar Ligi ve FC Pro Dünya Şampiyonası Play-In Turu'nda temsil edecek. Şampiyon takımımızı tebrik ederiz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.