Şampiyon kulüplerin divan başkanları Trabzon'da buluştu

Şampiyon kulüplerin divan başkanları Trabzon'da buluştu

Trabzonspor’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Süper Lig şampiyonluğu yaşamış kulüplerin divan kurulu başkanları bir araya geldi.

Trabzonspor’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Süper Lig şampiyonluğu yaşamış kulüplerin divan kurulu başkanları bir araya geldi. Toplantıda Türk futbolunun geleceği üzerine önemli fikir alışverişlerinde bulunuldu.

TÜRK FUTBOLUNUN GELECEĞİ İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI

Trabzonspor Kulübü, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ve Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören öncülük etti. Toplantıya Süper Lig tarihinde şampiyonluk yaşamış kulüplerin divan kurulu temsilcileri de katıldı.

ÖREN: “BU BULUŞMALAR GELENEKSEL HALE GELDİ”

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, divan kurullarının kulüplerin kurumsal kimliğini ve temsiliyet gücünü en üst düzeyde yansıttığını vurguladı. Ören, bu buluşmaların geleneksel hale geldiğini belirterek, "Türk futbolunun daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması açısından bu toplantılar son derece önemli. Oldukça verimli geçtiğine inandığım bu toplantıya katılan tüm başkanlara ve kurul üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

KATILIM YOĞUNDU

Toplantıya, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Başkan Vekili Fethi Hinginar ve Genel Sekreter Turgay Pirinç, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Gökhan Tuzlacıoğlu, Başkan Yardımcısı Haluk Hısımcıl ve Sekreter Suat Gençosman, Fenerbahçe adına Divan Kurulu Başkan Vekili Hakkı Kurtuluş ve Genel Sekreter Levent Hataylı, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Başkan Vekili Sonay Kale ve Genel Sekreter Yalçın Kaya ile RAMS Başakşehir Divan Kurulu Başkanı Kağan Şahin katıldı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.