Samsung’dan geç kalınmış hamle: O güç artırılacak

Samsung’dan geç kalınmış hamle: O güç artırılacak

Güney Kore’nin teknoloji devi Samsung, bir sonraki Galaxy modellerinde şarj hızını artırabilir. Şirket ise şu an ki modellerinde maksimum 45 watt hızlı şarj desteği sunuyor.

Hızlı şarj noktasında Çinli markalar uzaya çıkarken, dünyada önemli bir pazar payına sahip Samsung ve Apple, yerinde saymaya devam ediyor.

Apple, yere göğe sığdıramadığı iPhone 15 serisinde en fazla 25 watt hızlı şarj desteği sunarken, Samsung Galaxy S23 serisi modellerinde 45 watt hızlı şarj desteği sunabilmekte.

Oysaki Çin’in teknoloji markaları için bunlar çerez seviye…

Geçtiğimiz zamanlarda 240 watt ultra hız şarjı tüm dünyaya duyurmuş ve Çinli markalar vitesi artırarak 300 watt üzerine çalışmalarını başlatmıştı.

haber1-011.jpg

YENİ GALAXY MODELLERİNDE İYİLEŞTİRİLMİŞ HIZLAR GÖREBİLİRİZ

Yayımlanan bir raporda; Samsung’un şarj hızını artırabileceği ifade edildi. Güney Korali şirketin şarj cihazlarını tek tedarik eden Atum, ürün portföyüne 65 watt ve 140 watt şarj cihazlarını dahil etti.

Yeni cihazlar Samsung için olduğuna dair resmi bir onay bulunmasa da dev şirket yeni modellerinde global pazara ayak uydurabilmek için mecburen hızlı şarj desteğini artıracaktır.

haber2-005.jpg

ÜZERİNDEN 3 SENE GEÇTİ

Samsung, Galaxy akıllı telefon modelleri için 45 watt hızlı şarj desteğini ilk kez 2020 yılında Galaxy S20 Ultra modeli ile dünyaya duyurmuştu. Fakat Güney Koreli şirket, o günden bu yana şarj hızında iyileşmeye gitmedi.

Samsung için 65 watt hızlı şarj iddiaları dolaşıyor olsa da maalesef ki yeni çıkacak Galaxy S24 serisinde şarj hızı maksimum 45 watt olacağı onaylandı.

Öyle görünüyor ki 65 watt hızlı şarj desteği, Galaxy S serisinin sonraki modellerine kaldı gibi…

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.