Saran'dan beklenmedik hamle: O iki efsaneye resmi teklif
Fenerbahçe’de 21 Eylül’de yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran, yönetim listesi için Aykut Kocaman ve Volkan Demirel’e teklif götürdüğünü duyurdu.
Fenerbahçe’de 21 Eylül’de yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran, yönetim listesi için Aykut Kocaman ve Volkan Demirel’e teklif götürdüğünü duyurdu.
Geçtiğimiz sezonun beklentilerin altında geçmesinin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübü olağanüstü seçime götürme kararı aldı. 21 Eylül’de yapılacak kongrede başkanlık için yarışacak isimlerden biri de iş insanı Sadettin Saran oldu.
“RESMİ TEKLİF YAPTIM”
Saran, seçim süreci kapsamında hazırladığı yönetim listesiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Futbol şubesini güçlü isimlere teslim etmek istediklerini belirten Saran, “Futbol Şube Sorumlusu görevi için Aykut Kocaman’a resmi teklif yaptım. Esasında gönlünde teknik direktörlük yatıyor ama bize olan sevgisi ve saygısı nedeniyle konuyu değerlendiriyor. Bunun yanında Volkan Demirel’e de resmi teklifimizi sunduk” dedi.
FENERBAHÇE CAMİASINDA HEYECAN
Saran’ın iki Fenerbahçe efsanesiyle görüşmesi, sarı-lacivertli camiada heyecan yarattı. Kongreye sayılı günler kala Aykut Kocaman ve Volkan Demirel’in vereceği karar merakla bekleniyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.