Seçil Erzan ile Bahar Candan cezaevinde birbirine girdi!

Seçil Erzan ile Bahar Candan cezaevinde birbirine girdi!

"Dolandırıcılık" ve "suç örgütüne üye olmak" gibi suçlardan cezaevinde bulunan Seçil Erzan ile Bahar Candan kavga etti. İşte detaylar...

Marmara Kapalı Cezaevinde aynı koğuşta kalan ve dolandırıcılık, suç örgütüne üye olmak gibi suçlardan hapis yatan Seçil Erzan ile fenomen Bahar Candan kavga etti.

Gazeteci Emrullah Erdinç'in aktardığı bilgiye göre, Bahar Candan’ın Erzan’a ‘Dolandırıcı’ diye hitap etmesi üzerine tartışma başladı. Erzan’ın ‘Sen de dolandırıcılık suçlamasıyla buradasın’ diye karşılık verdi. Candan ise ‘Dolandırıcı, dolandırıcı, dolandırıcı’ diye tekrarlayarak bağırdı. Seslerin yükselmesi üzerine infaz koruma memurları koğuşa girdi.

İlk olarak Erzan ve Candan'ın sakinleşmesini sağlayan memurlar, ardından Erzan’ın şikayeti üzerine tutanak tuttu. Bahar Candan’ın sürekli olarak Seçil Erzan’la tartıştığı için cezaevi yönetiminden sürekli uyarı aldığı öğrenildi.

ABLASI "İYİ BİRİ" DEMİŞTİ

Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan, tahliye olmasının ardından verdiği bir röportajda Seçil Erzan'la aynı koğuşu paylaştığını söylemiş ve "Seçil hanımın dosyası başından aşkın. Ona sabır diliyorum. İyi biri, bize kötülüğü dokunmadı. Onun dikkatsizliği yüzünden elim yandı. Ama kızamadım, ceza çekerken neden kızsın ki insan?" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.