Sinan Akçıl'dan Müjde Uzman'a olay gönderme!

Sinan Akçıl'dan Müjde Uzman'a olay gönderme!

Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘Alev’ karakterini canlandıran Müjde Uzman, geçtiğimiz günlerde hastanelik olmuş ve sosyal medya hesabından ‘Tükendim’ açıklamalarında bulunmuştu. Eski sevgilisi Sinan Akçıl, Uzman’ın hakkında söyledikleriyle gündem oldu.

Yayınlanan her bölümüyle çok konuşulan Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘Alev’ karakteriyle adından söz ettiren Müjde Uzman, geçtiğimiz günlerde hastanelik olmuştu.

TÜKENMİŞLİK SENDROMU

Yayınlanan her bölümüyle çok konuşulan Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘Alev’ karakteriyle adından söz ettiren Müjde Uzman geçtiğimiz günlerde hastanelik olmuştu.

basliksiz-1-kopya.jpg

Tükenmişlik sendromuna yakalandığına dair haberlerin yapılmasının ardından oyuncu açıklamada bulunmuştu. Uzman, "Ben herhangi bir sendroma yakalandım falan demedim" ifadelerini kullanmıştı.

"TÜKENSE BEN DE TÜKENİRDİ"

Eski sevgilisi Sinan Akçıl'a bu konuyla ilgili soru soruldu. Akçıl, eski sevgilisinin rahatsızlığı hakkında şu ifadelere yer verdi:

basliksiz-1-kopya-001.jpg

"Zannetmiyorum tükenmez ya tükense bende tükenirdi zaten" dedi ve güldü. Şarkıcı Akçıl, "Beni atlattığı için bundan sonra hiçbir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.