Sincan Belediyesi personeline müjde: Her biri 85 bin TL ödeme alacak

Sincan Belediyesi personeline müjde: Her biri 85 bin TL ödeme alacak

Ankara Sincan’da belediye çalışanlarına müjdeli haber geldi. Banka promosyon görüşmeleri tatlıya bağlandı. Her bir belediye personeline 85 bin TL banka promosyonu ödenecek.

Başkent Ankara’da Sincan Belediyesi çalışanlarına müjdeli haber geldi. Banka promosyon görüşmeleri tatlıya bağlandı. Her bir belediye personeline 85 bin TL banka promosyonu ödenecek. Ödeme tek seferde ve nakit olarak yapılacak.

BAŞKAN DUYURDU

Haberi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan verdi. Başkan “Belediye personelimiz için yürütülen banka promosyon süreci tamamlanmış, DenizBank ile anlaşma sağlanmıştır. Her bir personelimize tek seferde ve nakit olarak 85.000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.