Sincan Belediyesi’ne “tefeci personel” şoku; görev yerleri değiştirildi

Sincan Belediyesi’ne “tefeci personel” şoku; görev yerleri değiştirildi

Sincan Belediyesi “tefeci personel” skandalıyla çalkalanıyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan birkaç personel, tefecilik yaptıkları tespit edilince yerleri değiştirildi.

Başkent'te Sincan Belediyesitefeci personel” skandalıyla çalkalanıyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan 2 personel, tefecilik yaptıkları tespit edilince, görev yerleri değiştirildi.

Sincan’ın yerel muhabirlerinden Gökşen Efe’nin sosyal medya hesabında paylaştığı habere göre, Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli iki personel, çalışma arkadaşlarına faizli para veriyordu.

goksen-efe-sincan-belediyesi.jpg

BELEDİYE BAŞKANI ÇOK KIZDI

Belediye çatısı altında tefecilik kulaktan kulağa yayıldı ve Yönetim’in kulağına kadar gitti. Belediye Başkanı Murat Ercan, olayı öğrenir öğrenmez hızlıca talimat vererek, gereğinin yapılmasını sağladı.

Başkan Ercan'ın tefecilik yapan personeller hakkında işlem yapılması talimatını vermesiyle, sözkonusu kişiler için yürürlükteki mevzuat işletilmeye başlandı.

Bu sırada ilk iş olarak, Belediye personeline faizli para vererek tefecilik yapan kişiler, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden alınarak Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine gönderildi.

sincan-belediye-baskani-murat-ercan.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum