Sincan Sera Park nerede, neler var, açık mı?

Sincan Sera Park nerede, neler var, açık mı?

Sincan Belediyesi’nin Fatih’te hizmete açtığı Sera Park, çok tuttu; özellikle yaz aylarında dolup taşıyor. İnsanlar yer bulabilmek için çok erken saatlerde geliyor. Parkta fide de satın alınabiliyor. Peki Sincan Sera Park nerede, neler var, açık mı?

Murat Ercan yönetimindeki Sincan Belediyesi’nin yakın zamanda Fatih’te hizmete açtığı Sera Park, vatandaşlarca beğenildi; özellikle yaz aylarında dolup taşıyor.

sera-park-sincan-nerede.jpeg

Yeşilliği, kamelyaları ve şelalesiyle bölgeye değer katan Sera Park’a hele yazın ilgi öyle yüksek oluyor ki, yer bulabilmek hayli zorlaşıyor. Özellikle hafta sonları boş kamelya bulabilmek için insanlar parka çok erken saatlerde geliyor.

Sera Park, yaz aylarında rengârenk çiçekleri ve doğal güzellikleriyle Sincan halkının en çok tercih ettiği park konumunda. Sera Park, yüksek konumu, temiz havası ve şehir seyri ile vatandaşların hafta sonları aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği rahat bir ortam sunmakta.

sera-park-kamelya.jpeg

Sincan Belediyesi tarafından yapılan ve hizmete sunulan bu park, yerel halkın piknik yapmalarının ve doğa ortamında hissetmelerinin yanı sıra adından da anlaşılacağı üzere burada seracılık faaliyetleri de yürütülüyor. Peki, tam olarak Sincan Sera Park nerede, neler var, kışın açık mı?

SERA PARK’IN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Sincan’ın Fatih semtinde olan park, tam olarak Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunuyor. Ulaşımı çok kolay. Nafiz Körez Devlet Hastanesi’nin bulunduğu göbekten Fatih’in içine doğru ilerlendiğinde, o yol direk parka çıkıyor.

sera-sera-sera.jpeg

Aileler burada çocuklarıyla birlikte piknik yaparken bir yandan da doğa havasını tadıyorlar.
Sincan Belediyesi bununla kalmayıp, park içerisindeki seralarda çeşitli çiçek ve bitkiler yetiştiriyor. Fide üretimi de yapan belediye, vatandaşların hizmetine bu ürünleri sunuyor.

KIŞIN DA AÇIK, FİDE SATIŞLARI DA SÜRÜYOR

Sera Park kış aylarında da açık. Ancak hava şartları nedeniyle her parkta olduğu gibi burada da yoğunluk olmuyor. Fide üretimi ise kışın da devam ediyor. Vatandaşlar yaz kış buradan fide satın alabiliyor.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.