Sincan Belediyesi’nde “noel babalı kutlama” nedeniyle 2 müdür görevden alındı

Sincan Belediyesi’nde “noel babalı kutlama” nedeniyle 2 müdür görevden alındı

Sincan Belediyesi’ni karıştıran “Noel Baba’lı yılbaşı kutlaması”nda flaş bir gelişme yaşandı. Belediye’ye bağlı çocuk oyun evinde düzenlenen yılbaşı kutlamasında çocuklara noel baba kıyafeti giydirilmesine gelen tepkiler üzerine 2 müdür görevden alındı.

Sincan Belediyesi bünyesindeki çocuk bakım evinde düzenlenen yılbaşı partisinde çocuklara noel baba kıyafeti giydirilmesine tepkiler sürerken, flaş bir gelişme yaşandı.

Başkent’te Sincan Belediye Başkanlığı’na bağlı Yenikent Anne-Çocuk Oyun Evi’nde düzenlenen yılbaşı kutlamasında çocuklara Noel Baba kıyafeti giydirilmesi, olay olmuştu.

AK Partili Murat Ercan Yönetimindeki Sincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Yenikent Anne Çocuk Oyun Evi'nde Yeni Yıl Partisi düzenlenmiş, çocukların oyunlar eşliğinde eğlendiği partide miniklere Noel Baba kıyafeti de giydirilmişti ve bu görüntüler belediyenin sosyal medya hesabından paylaşılmıştı.

noel-baba-silindi.jpg

TEPKİLER ÜZERİNE SİLİNDİ ANCAK

Ancak ne olduysa ondan sonra oldu. Belediye’nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı Noel Baba’lı yılbaşı kutlaması görüntüleri, vatandaşların tepkisini çekti. Pekçok Sincanlı belediyeye yadırgadıklarını ifade eden eleştirilerde bulundu.

Sincan noel babada flaş gelişme:

Tartışmalar ve halktan gelen tepkiler üzerine Sincan Belediyesi, noel babalı kutlama video ve fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

VE YENİ GELİŞME

Edinilen bilgilere göre, çocuklara noel baba kıyafeti giydirilmesi Belediye Meclis üyelerinin de gündemine geldi. Tepkiler sürünce Belediye Başkanı Murat Encan ilgili 2 müdürü görevden aldı.

HAZIRLAYAN VE YAYINLAYAN MÜDÜRLER GÖREVDEN ALINDI

Başkan Ercan’ın Kültür Müdürü ile Basın Müdürü’nü görevden aldığı bildirildi. Kutlamayı Kültür Müdürlüğü hazırlamış, videoyu da Basın Müdürlüğü yayınlamıştı.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum