Sincan’da fırıncı rezaleti: Hamur yerde, patron yüzsüz
Sincan’da bir fırında yapılan denetimde karşılaşılan manzara ve işyeri sahibinin savunması “Pes doğrusu, hem pis hem de yüzsüz” dedirtti.
Başkent Ankara’da Ramazan ayıyla birlikte gıda işletmelerine yapılan denetimlerin sıklaşmasıyla, karşılaşılan sağlıksız ve pis görüntüler arttı.
Sincan’da bir fırında yapılan denetimde karşılaşılan manzara ve işyeri sahibinin savunması “Pes doğrusu, hem pis hem de yüzsüz” dedirtti.
BUNLAR NE BÖYLE?
Belediye yetkilileri, denetledikleri bir fırında hamur teknesindeki hamurların yerlere taşmış ve dökülmüş halde olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı.
“İSTER İSTEMEZ TAŞIYOR”MUŞ
“Bunlar ne böyle ya” diyen yetkililere, iş yeri sahibi “Bunlar hamurlarımız. İster istemez kalan hamurlarımız taşıyor” diye cevap verdi.
ÜRÜNLERİN TARİHİ GEÇMİŞ
Fırında tarihi geçmiş ürün tespit edildi. İş yeri sahibi bu kez de “Bunlar kullanılmayan mal” dedi, yetkililer “Kullanılmayan mal niye burada o zaman” diye tepki gösterdi.
İşyeri sahibi ardından eleman eksikliğine sığındı. Yetkililer “O zaman şöyle, senin elemanının eksik olduğu her gün vatandaş senin hijyen olmayan ürünlerini yemek zorunda, öyle mi” diye sorunca, dondu kaldı.

İSMİ AÇIKLANSIN
Sincan Belediyesi'nden sözkonusu fırının adını açıklaması bekleniyor. Vatandaşlar "Açıklanmazsa tüm fırınlar töhmet altında kalır. Bu pis, hamurları yerde gezen fırın ve fırıncı açıklansın ki bilelim, her fırına şüpheyle bakmayalım" diyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.