Sincan’da İHA muhabiri Gökşen Efe’ye saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

Sincan’da İHA muhabiri Gökşen Efe’ye saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

Ankara Sincan'da belediye görevlisi tarafından İHA muhabiri Gökşen Efe’ye yapılan saldırının kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara Sincan'da Belediye görevlisi tarafından İHA muhabirine yapılan saldırının kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz kasım ayında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Gökşen Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sincan Belediyesi’yle ilgili olarak geçtiği haberler nedeniyle hedef alındığını, darp edildiğini duyurmuştu.

Darp raporu alan gazeteci Efe, İstasyon Caddesi'nde yaşanan olayda kendisine saldıran kişinin Sincan Belediyesi görevlisi olduğunu belirtmişti.

Saldırı olayının ardından Sincan Belediyesi Çevre Kontrol Müdürü Özgür Uyanık'ın, görevden alındığı ifade edilmişti.

SALDIRININ KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Şimdi de, İHA muhabiri Gökşen Efe'ye yönelik saldırının kamera görüntüleri ortaya çıktı.

İşte o saldırının kamera görüntüsü:

Videoda Özgür Uyanık'ın araya giren bir kişiye de yumruk attığı görülüyor. Uyanık'ın yumruklarından nasibini alan bu kişinin de belediyede çalıştığı öğrenildi.

Bu arada, gazeteciye saldırı olayı sonrası Çevre Kontrol Müdürlüğü görevinden alınan Özgür Uyanık'ın, bir süre sonra Temizlik İşleri'nde bir göreve getirildiği iddia ediliyor.

gok.jpg

Gökşen Efe kimdir?

1976 Karabük doğumlu olan Gökşen Efe, İhlas Haber Ajansı muhabiridir. Özellikle Sincan ve Etimesgut ilçelerinde aktif olan Efe, sosyal medya hesabından paylaştığı özgün video, bilgi ve fotoğraflarla bilinir. Gökşen Efe'nin pekçok haberi ulusal basında yer almıştır.

UĞRADIĞI İLK SALDIRI DEĞİL

Gazeteci daha önce de haberini yaptığı bir servis şoförünün saldırısına uğramış, olay ulusal basında şöyle yer almıştı: "Ankara'da bir öğrenci servisi kontrolden çıkarak yol kenarındaki refüje çarptı, 1 kişi hafif yaralandı. O sırada kazayı çeken gazeteci, servistekilerin saldırısına uğradı."

İlksayfa Gazetesi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.