Sincan Belediyesi'nde karar vatandaşın

Sincan Belediyesi'nde karar vatandaşın

Sincan Belediyesi, Zir Vadisi Rekreasyon Alanı Projesi'nin çalışmalarına devam ederken, projenin ismine bölge halkı karar verecek. Vatandaşlar yapılan ankete katılarak verdikleri oylarla Sincan’ın bu marka projesinde söz sahibi olacaklar.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın “Sincan’ı yeni yüzyıla taşıyacak çok büyük bir proje yapıyoruz. Zir Vadisi dediğimiz bu yüzlerce dönümlük rekreasyon alanı ile adeta Sincan bir cennet bahçesine kavuşuyor” diyerek tanıttığı Zir Vadisi Rekreasyon Alanı Projesi’nin ismi vatandaşa açılıyor.

11111.jpg

DEV RPOJE

İlçeye yepyeni bir nefes alanı kazandırmayı amaçlayan Zir Vadisi Rekreasyon Alanı Projesi içinde yaklaşık 300.000 m²’lik rekreasyon alanı içerisinde mesire alanı, panayır, lunapark, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, restoran, kütüphane, spor salonu gibi her kesime hitap edecek alanlar yer alacak. Sincan Belediyesi şimdiden tüm vatandaşların dikkatini çeken bu projenin ismi için harekete geçti ve bir anket oluşturdu. “Şimdi Söz Sizde” denilerek başlatılan anketle Sincanlı vatandaşlar, büyük bir merakla bekledikleri yaşam alanının ismini kendileri belirleyecek.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum