Siteler’de mobese hazırlığı

Siteler’de mobese hazırlığı

Valilik, 'Eylem Planı' kapsamında Siteler'deki güvenlik ve hırsızlık sorunlarını en aza indirmek için bölgedeki 26 noktaya Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ne entegre kamera sistemi kurmaya başladı. Bu yatırım 3 milyona mal olacak.

Mobilyanın başkenti Siteler’e hayat verecek ‘Eylem Planı’ kapsamında Ankara Valiliği önemli bir adım attı. Siteler'in güvenlik ve hırsızlık sorunlarını en aza indirmek amacıyla 26 farklı noktaya kamera yerleştirilmeye başlandı.  

7 GÜN 24 SAAT İZLENECEK 

sit-3.jpg

Valilikten edinilen bilgilere göre 'Eylem Planı' kapsamında Siteler'in 26 noktasına 100 sabit 26 hareketli kamera kurulacak. Bu kamera sistemi Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ne entegre edilerek görüntülerin sadece emniyet tarafından izlemesi sağlanacak. Siteler'in 26 noktasını 7/24 anbean kaydedecek kameralar, gece görüş özelliğine de sahip olacak. Hareketli kameralar, 360 derece manevra yapabilecek. 

SİTELER'E 3 MİLYONLUK YATIRIM

img_7681.jpg

Siteler'in güvenlik ve hırsızlık sorunlarını en aza indirmek amacıyla kurulacak kamera sisteminin geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonrası Siteler'deki kazı çalışmaları başladı. Siteler'de kuş uçurtmayacak kamera sistemi 3 milyona mal olacak. Kamera sisteminin önümüzdeki şubat ayı içerisinde devreye girmesi bekleniyor. Ayrıca Siteler'in bazı noktalarındaki ışıklandırma sayısı da artırılacak.

SİTELER'İN SORUNLARI AZALIYOR

472301_o1d8f.jpg

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, 'Eylem Planı' kapsamında Siteler'e yapılan yatırımdan dolayı Ankara Valisi Ercan Topaca'ya teşekkür etti. Taklacı, "Kameraların devreye girmesi ile Siteler'deki güvenlik ve hırsızlık sorununun en aza ineceğine inanıyoruz.  Sayın Valimize buradaki emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Siteler'in sorunları giderek azalıyor. 'Eylem Planı' kapsamında Siteler'de bir lisedeki mobilyacılık bölümü öğrencilerine burs verilmeye başlandı. Trafikle ve asayişle ilgili güzel çalışmalar oldu. Çamlıtepe'de otopark yapılmak üzere" dedi.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.