Siverek’te lisede silahlı saldırı: Yaralılar var
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir lisede meydana gelen silahlı saldırı iddiası üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayda yaralıların bulunduğu bildirildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yer alan bir lisede silahlı saldırı gerçekleştiği yönündeki ihbar üzerine güvenlik güçleri alarma geçti.
Hasan Çelebi Mahallesi’nde bulunan Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldiği öne sürülen olayda, bazı öğrencilerin yaralandığı iddia edilirken okul çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
Bölgeye özel harekât polisleri ile çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi. Güvenlik güçlerinin okul içerisinde bulunan saldırganı etkisiz hale getirme ve öğrencilerin tahliyesini sağlama çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.
SALDIRGANIN KENDİNİ VURDUĞU İDDİASI
Siverek'te okula saldırı olayıyla ilgili ilk belirlemelere göre, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın daha sonra aynı silahla kendini vurduğu iddia edildi.
16 KİŞİ YARALANDI, HASTANEYE KALDIRILDI
Saldırı sırasında toplam 16 kişinin yaralandığı öğrenildi. Bazı yaralıların kaçarken kendini yüksekten attığı öğrenildi. Yaralılar arasında öğrencilerin de bulunduğu belirtilirken, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı. Ardından ambulanslarla Şanlıurfa ve çevredeki hastanelere sevk edilen yaralıların tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ / AJANSLAR

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.