Siyaset, ekonomi ve sporda kritik programlar gerçekleşecek

Siyaset, ekonomi ve sporda kritik programlar gerçekleşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mehmetçikle iftar programından Meclis’teki kritik toplantılara, ekonomi yönetiminin temaslarından spor sahalarındaki önemli karşılaşmalara kadar başkent ve ülke genelinde hareketli bir takvim yaşanıyor.

Recep Tayyip Erdoğan, Özel Harekât Komutanlığı’nda görev yapan personelle iftar programında bir araya gelecek. Numan Kurtulmuş ise sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftar sofrasında buluşacak. Özgür Özel, İSKİ Terkos Yusuf Ziya Ortaç İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin açılış törenine katılacak, ardından “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde vatandaşlara hitap edecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Turkuvaz Medya tarafından düzenlenen Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları Zirvesi kapsamındaki iftar programında yer alacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, valilik ve parti teşkilatına ziyaret gerçekleştirecek, iş dünyası temsilcileriyle istişare toplantısına katılacak. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile YÖK Başkanı Erol Özvar, YÖK ve AFAD arasında imzalanacak işbirliği protokolü töreninde hazır bulunacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya gelecek.

MECLİS VE EKONOMİ GÜNDEMİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İYİ Parti grup toplantısı düzenlenecek. Genel Kurul, gündemde yer alan başlıkları ele almak üzere toplanacak. Plan ve Bütçe Komisyonu’nda ekonomiye yönelik düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi görüşülecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, valilik ziyareti ve MARKA imza töreninin ardından parti teşkilatları ve büyükşehir belediyesine temaslarda bulunacak, Kocaeli Üniversitesi’nde düzenlenen ÜNİAK iftarına katılacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Texhibition Tekstil Fuarı’nın açılışında yer alacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Demir Yolu Projesi’nin Delice-Çorum etabında incelemelerde bulunacak, basın açıklaması yapacak ve çalışanlarla iftar programına katılacak. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, reel efektif döviz kuru ile aylık fiyat gelişmeleri raporunu yayımlayacak.

ULUSLARARASI GELİŞMELER VE SPOR ARENASI

İsrail ve ABD tarafından İran’a yönelik başlatılan saldırılar ile Tahran yönetiminin karşılık adımları izleniyor. Gazze’de ateşkes süreci, ihlal iddiaları ve insani durum yakından takip ediliyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda dördüncü hafta maçları kapsamında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek, Beşiktaş sahasında Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Basketbolda Çimsa ÇBK Mersin, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final rövanşında Fransa temsilcisi BLMA’yı konuk edecek. AXA Sigorta Kupa Voley çeyrek finalinde VakıfBank ile Galatasaray Daikin parkede yer alacak. A Milli Kadın Hentbol Takımı ise EHF Avrupa Kupası’nda Çekya ile mücadele edecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.