Şok marketlerde depremzedelere ücretsiz ürün dağıtımı yapılıyor

Ülker grubu şirketlerinden ŞOK Marketler deprem bölgelerinde ayakta kalan mağazalarındaki ürünleri bölge vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere dağıtıma açtı.

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından Murat Ülker’lerin sahibi olduğu ŞOK marketler deprem bölgelerinde ayakta kalan mağazalarındaki ürünleri bölge vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere dağıtıma açtı.

ŞOK'A ALKIŞ, BİM VE A101'E ÇAĞRI

Bölgedeki BİM ve A101 şubelerinden de aynı duyarlılık bekleniyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, Şok marketin bu kararı alkışlanırken "#A101 / #BİM ve diğer zincir market sahiplerinden #Deprem Bölgeleri için aynı duruşu bekliyoruz" çağrıları yapılıyor.

Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman başta olmak üzere 10 şehrimizi etkileyen depremlerin ardından vatandaşlar gıdaya erişimde güçlük çekerken, ŞOK marketlerden herkese örnek olacak bir adım atıldı.

Yıldız Holding’in perakende şirketlerinden ŞOK Marketler afet bölgelerinde ayakta kalan mağazalarındaki gıda ve kişisel bakım maddelerini depremzedelere elden ulaştırıyor. Ayrıca bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere mağazaların en kısa sürede tekrar faaliyete geçebilmesi için bölge dışından ekipler de deprem bölgelerinde çalışmalara başladığı duyuruldu.

YARDIM TIRI YOLDA

Bunların yanı sıra Yıldız Holding Gönüllülük Kulübü, çalışanların temin ettiği ısıtıcı, battaniye, termal kıyafet, uyku tulumu, gıda kolileri, hijyen setleri gibi ihtiyaç malzemelerini içeren yardım tırını yola çıkarmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.