Sosyal medyadan Bahçeli’ye destek yağdı

Sosyal medyadan Bahçeli’ye destek yağdı

Barzani’nin hedefindeki Kuzey Irak'taki Türk yurtlarına gitmeye hazır olan 5 bin Ülkücü'nün olduğunu söyleyen MHP lideri Bahçeli’ye sosyal medyada destek yağıyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli Kuzey Irak'ta yapılan gayrimeşru referanduma ilişkin, "En az beş bin Ülkücü gönüllü, başta Kerkük olmak üzere, Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir "  ifadelerinin ardından binlerce Ülkücüden destek mesajı geldi. 

5 BİNDEN FAZLA ÜLKÜCÜ HAZIR

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından sosyal medya üzerinden "5 bin Ülkücü Kerkük için hazır" etiketi açıldı. Bahçeli'nin sözlerine binlerce ülkücüden destek mesajı yağdı. Yapılan yorumlarda "Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in izinde Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz'un emrinde Türkmen soydaşlarımız için Kerkük'e gitmeye hazır ve nazırız", " O kayıtlı 5 bin kişinin yanında ben de gitmeye hazırım", "Beklenen gün" gibi ifadeler kullanıldı. 

ŞAHADETİ PAYE KABUL ETTİK

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz ise kendi resmi hesabından şu paylaşımda bulundu: "5 bin Ülkücü Kerkük için hazır. Geri dönmeyi düşünmeden, şahadeti kendimize en yüksek paye kabul ederek, vatanımızın bir parçası olan Kerkük ve Türkmeneli'nin yok edilmesine izin vermemek için Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin emriyle ihanetin bağrına hançer olup saplanmaya Ülkü Ocakları olarak tüm varlığımızla Allah için hazırız. Barzani ve avanesini tarihe gömecek kuvvet ve kudrete haiziz."

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.