Steam güncelleme detaylarını paylaştı: İşte yeni özellikler!

Steam güncelleme detaylarını paylaştı: İşte yeni özellikler!

Oyunseverlerin vazgeçilmezi Steam'de yeni bir dönem başladı! Steam güncelleme detayları paylaşıldı! İşte yeni özellikler:

Oyuncuların vazgeçilmez kütüphanesi Steam, yeni bir beta güncellemesi ile kullanıcılara daha fazla gizlilik seçeneği sunuyor. Bu güncelleme, kullanıcıların alışveriş sepetlerini daha gizli hale getirmelerine ve hediyeleri daha kolay bir şekilde yönetmelerine olanak tanıyor.

OYUNLARI GİZLEYEBİLECEKSİNİZ

Chip dergisindeki habere göre güncelleme ile gelen yeni özellikler arasında, özel oyun işlevi dikkat çekiyor. Kullanıcılar artık satın aldıkları oyunları, profil görünürlüğünden kaldırabilecek ve bu oyunları sadece kendileri görebilecek. Bu özellik sayesinde, Steam kütüphanesindeki oyunları arkadaşlarından gizleyebilecekler.

İŞTE STEAM'İN YENİ ÖZELLİKLERİ

  • Özel olarak işaretlenen bir oyun, Steam Topluluğu profilinizin "Oyunlarım" listesinde veya "Son Oynanan Oyunlar" bölümünde görünmeyecek.
  • Diğer kullanıcıların Arkadaş Listesindeki veya sohbetlerdeki durumunuz, "Oynuyor" olarak değişmeyecek.
  • Oyundaki etkinlikleriniz (başarımlar veya "İlk Kez Oynanma" gibi), Steam Arkadaş Listesindeki kişilerin Etkinlik akışında görünmeyecek.
  • Steam Arkadaşınız, Steam Mağazasında dolaşırken özel olarak işaretlediğiniz bir oyununuzu "Bu Oyuna Sahip Olan Arkadaşlar" bölümünde görmeyecek.
  • Özel olarak işaretlediğiniz bir oyunu satın almayı denediğinde, Steam Arkadaşınız, zaten sahip olduğunuzu görmeyecek.
  • Steam Topluluk Profilinizdeki vitrinler, özel olarak işaretlenen oyunu veya oyunla ilgili başarıları göstermeyecek.
  • Özel olarak işaretlenen bir oyun için Steam Koleksiyon Kartları alınamayacak.
  • "Yerel Ağ Üzerinden Oyun Dosyası Aktarımı" ayarını aynı ağdaki diğer kullanıcıların oyun indirmesine izin verecek şekilde değiştirdiyseniz, özel olarak işaretlenen oyunlar aktarılmayacak.
  • Özel olarak işaretlemek istediğiniz oyunları, alışveriş sepetinden, web tarayıcısındaki oyun listesinden veya Steam istemcisi aracılığıyla "Oyun Sayfası > Ayarlar > Yönet" bölümüne giderek seçebilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.