Süper Kupa'da Fenerbahçe için şok iddia

Süper Kupa'da Fenerbahçe için şok iddia

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesinde kriz devam ediyor. 7 Nisan'da oynanacağı açıklanan maç öncesinde Fenerbahçe için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe, Süper Kupa'nın tarihinin değiştirilmesi yönünde TFF'ye başvuru yapmıştı. Galatasaray'ın bu talebe karşı çıkmasının ardından TFF, maçın aynı tarihte oynanacağını açıklamıştı. Süper Kupa krizi sürerken yeni bir gelişme yaşandı.

Barış Yurduseven, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe yönetimi Süper Kupa Finali için sadece iki şıkkı tartışıyor… Ve bu şıklar arasında şimdilik A takımla Urfa’ya gitme şıkkı yok" dedi.

Yurduseven'in açıklamasına göre Fenerbahçe'nin Süper Kupa finali maçına A takımla çıkmayı düşünmediği belirtildi. Sarı Lacivertlilerin maça U19 takımıyla çıkabileceği iddia edildi.

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa karşılaşmasının daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağını açıklanmıştı.

TFF'den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, daha önce 21 Şubat 2024 tarihinde duyurulduğu gibi, 7 Nisan 2024 Pazar günü, saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır" ifadelerine yer verilmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.