Süper Lig’de kalma savaşı: 6 puanlık maçlar olacak!

Süper Lig’de kalma savaşı: 6 puanlık maçlar olacak!

Trendyol Süper Lig’in 37’inci haftası bugün aynı anda başlayacak 7 heyecanlı maça ev sahipliği yapacak. Küme düşme hattında 6 puanlık maçların yer alacağı haftada Süper Lig’de kalma hesapları yapılacak.

Galatasaray, yarın akşam Fenerbahçe'yi evinde konuk ederek şampiyonluk için son hamlesini yapacak. Cimbom'a 1 puan yeten 37’inci haftada bu akşam ise ligde küme düşme hattını ve Avrupa hedefindeki takımları yakından ilgilendiren zorlu karşılaşmalar oynanacak.

TRABZONSPOR VE BAŞAKŞEHİR AVRUPA LİGİ YOLUNDA ÇARPIŞACAK

Ligi üçüncü sırada tamamlayarak Avrupa Ligi'ne gitmek isteyen Trabzonspor ile Başakşehir bu akşam İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Trabzonspor mağlup olursa ikili averajda rakibinin gerisine düşecek.

ATEŞ HATTINDA KRİTİK MAÇLAR

Süper Lig'de son iki haftaya girilirken küme düşme hattında kritik maçlar oynanacak. İstanbulspor'un bir alt lige düşmesi 33. haftada kesinleşmişti. Ligden düşecek son üç takım henüz belli olmadı. Ateş hattındaki Ankaragücü-Pendikspor ile Gaziantep FK-Karagümrük maçları '6 puanlık' karşılaşma niteliğinde. Düşme hattındaki Hatayspor, Avrupa kupalarını kovalayan Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Kâbus görmek istemeyen Konyaspor ise Kayserispor'a misafir olacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.