Süper Lig'de yılın transfer hamlesi: Modric'i istiyorlar

Süper Lig'de yılın transfer hamlesi: Modric'i istiyorlar

Arda Turan yönetiminde büyük bir başarıya imza atarak Süper Lig'e yükselen Eyüpspor'da hedef Luka Modric. Daha önce "Bir gün mutlaka transfer etmek istiyorum" diyen Başkan Özkaya, Modric için harekete geçti.

1.Lig'in bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Eyüpspor, transfer çalışmalarına hemen başladı. Tarihinde ilk kez Süper Lig heyecanı yaşayacak olan Eyüpspor'da Başkan Murat Özkaya, yılın transferine imza atmak istiyor.

Dünyaca ünlü yıldızları kadroya katarak hem takımının adını dünyaya duyurmak hem de bu isimlerle başarıyı yakalamak isteyen Eflatun-Sarılılar'ın gözü Real Madrid'e çevrildi.

Fanatik'in haberine göre Başkan Özkaya, Real Madrid’in yıldızı Luka Modric’i takıma kazandırmayı hedefliyor. Özkaya daha önce yaptığı açıklamada, “37, 38 veya 40 yaşında olsa da fark etmez. Bir gün mutlaka onu Eyüpspor’a transfer etmek istiyorum” demişti.

Özkaya’nın, kulüp yetkililerine de direktif vererek, Hırvat yıldızın menajerleriyle sürekli temasta olmalarını istedi. 38 yaşındaki futbolcunun Real Madrid ile kontratı sezon sonu bitiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.