Survivor Merve Yıldırım kimdir? Merve Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir

Survivor Merve Yıldırım kimdir? Merve Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir

Ekranların sevilen programı Survivor'da gelişmeler sürüyor. Survivor'ın yedek yarışmacısı Merve Yıldırım’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Merve Yıldırım kimdir? Survivor 2023 yedek yarışmacısı Merve Yıldırım kaç yaşındadır? Merve Yıldırım.

Ekranların sevilen programı Survivor'da gelişmeler sürüyor. Survivor'ın yedek yarışmacısı Merve Yıldırım’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Merve Yıldırım kimdir? Survivor 2023 yedek yarışmacısı Merve Yıldırım kaç yaşındadır? Merve Yıldırım kaç yaşındadır? Merve Yıldırım nereli? Merve Yıldırım instagram hesabı, sorgulamaları yapılıyor. Merve Yıldırım ile ilgili detayları haberimizde derledik.

Merve Yıldırım kimdir?

Merve Yıldırım Bursa'da dünyaya gelmiştir. Aslen Balıkesirli olan Yıldırım, Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde Beden Eğitim ve Öğretmenliği okudu

6 yaşındayken öğretmeni sayesinde jimnastiğe başladı ve 20 yıldır jimnastikçidir.

11 yaşında annesi tarafından sokağa atılan Yıldırım İlkokul, orta okul ve lisede yurtta büyüdü, lise son sınıfta geçici ailenin yanında kaldı.

Öte Yandan Yıldırım 2021-2022 Jimnastik şampiyonudur.

Merve Yıldırım yürek burkan hikayesini anlattı. Yarışmada kendilerini tanıtmak için söz alan Merve Yıldırım kendini şu ifadelerle tanıttı: "Babam Balıkesirli, Annem Azerbaycanlı, Bursa'da doğup büyüdüm. Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde Beden Eğitim ve Öğretmenliği okudum. 6 yaşındayken jimnastiğe başladım ve öğretmenim yeteneğimi keşfetti. 20 yıldır gönlümü işime vererek milli sporcu olmaktan gurur duyuyorum. Hikayemden bahsetmek istiyorum. 11 yaşındayken annem beni evden atmasıyla başladı. İlkokul, orta okul ve lisede yurtta büyüdüm, lise son sınıfta geçici ailenin yanında kaldım. Annesizlik hep bir tarafımda eksik kalsa da ben bugün burada gururumla başarılı bir kadın olarak burada oturuyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.