Survivor Özlem Kolukırık kimdir? Özlem Kolukırık kaç yaşında ve nerelidir?

Survivor Özlem Kolukırık kimdir? Özlem Kolukırık kaç yaşında ve nerelidir?

Ekranların sevilen programı Survivor'da gelişmeler sürüyor. Survivor'ın yedek yarışmacısı Özlem Kolukırık’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Özlem Kolukırık kimdir? Survivor 2023 yedek yarışmacısı Özlem Kolukırık kaç yaşındadır...

Ekranların sevilen programı Survivor'da gelişmeler sürüyor. Survivor'ın yedek yarışmacısı Özlem Kolukırık’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Özlem Kolukırık kimdir? Survivor 2023 yedek yarışmacısı Özlem Kolukırık kaç yaşındadır? Özlem Kolukırık kaç yaşındadır? Özlem Kolukırık nereli? Özlem Kolukırık instagram hesabı, sorgulamaları yapılıyor. Özlem Kolukırık ile ilgili detayları haberimizde derledik.

Survivor 2023 Özlem Kolukırık kimdir?

Özlem Kolukırık kimdir? Ünlü sosyal medya fenomeni Özlem Kolukırık 6 Nisan 1999 doğumludur ve 22 yaşındadır.

İstanbul'da doğan ünlü sosyal medya fenomeni yaşamını İstanbul'da devam ettirmektedir.

Koç burcu olan ünlü sosyal medya fenomeni kahverengi gözlü ve kahverengi saçlıdır.

Instagram’da yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Özlem Kolukırık’ın 138 bin takipçisi bulunmaktadır.

Asıl mesleği avukatlık olan ünlü sosyal medya fenomeni Özlem Kolukırık, Survivor'da adada zor şartlara hazır olduğunu söyledi. Özlem Kolukırık birçok ülkeyi gezdiğini ama hiç Ekvator'a bu kadar yakın bir yerde bulunmadığını söyledi.

Aslen Kırşehirli olan Kolukırık, Selçuk Üniversitesi mezunudur.

Babası Asker olan Kolukırık, babasına avukat olmak için söz verdiğini bunu başardığını şimdi sıra kendi hayallerinde olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.