Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 50 personel alımı yapacak

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 50 personel alımı yapacak

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere sözleşmeli 50 personel alımı yapacak.

İlan.gov.tr adresinde yayınlanan ilana göre, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, Tekniker ve Teknisyen pozisyonlarına ait yazılı ve sözlü sınav ile 50 sözleşmeli personelin açıktan atama yolu ile alınacağını duyurdu.

Sözleşmeli personel alımına ilişkin, ilanda belirtilen, Veteriner Hekim 12, Veteriner Sağlık Teknisyeni 10, Tarla Bitkileri 9, Tekniker(Bilgisayar) 9, Tarımsal Yapılar ve Sulama 6, Zootekni 3, Biti Koruma 1 adet olmak üzere toplamda 50 adet personel alımı yapılacak.

Belirtilen pozisyonlara başvuracak adaylar 2022 yılı KPSS P3 ve P4 puan türlerinden en az 70 puan ve üzeri alması gerekiyor.

Başvurular 17-27 Ocak 2023 tarihleri arasında Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na elden veya posta(iadeli taahhütlü veya kargo) ile yapılacak.

Sözleşmeli personel alımında yapılacak olan giriş sınavının yazılı sınavı 18 Mart 2023 Cumartesi günü saat 10.00’da Gazi Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (GAZİÖDM) tarafından Ankara’da tek oturumda yapılacak.

Yazılı sınavda başarılı olan adaylar Ankara’da sözlü sınava tabi tutulacak. Sözlü sınav tarihi, yeri ve saati TİGEM (www.tigem.gov.tr) internet sayfasında ayrıca ilan edilecek.

İlan Sahibi: Ankara Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü

Son Başvuru Tarihi: 27.01.2023

Sözleşmeli personel alımına ilişkin başvuruda istenilen belgelere, yazılı sınav konularına ve ilanın tüm detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN.

tigem.jpg

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.