TÜRASAŞ daimi işçi alacak - İşte başvuru tarih ve şartları

TÜRASAŞ daimi işçi alacak - İşte başvuru tarih ve şartları

İktisadi bir devlet teşekkülü olan Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü işçi alacak. Talihli işçiler KPSS puanı ve sözlü sınavla belirlenecek. TÜRASAŞ daimi işçi alımı ile ilgili bilgiler, başvuru tarihleri ve şartları haberimizde:

İktisadi bir devlet teşekkülü olan Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii A.Ş. (TÜRASAŞ) Genel Müdürlüğü işçi alacak. TÜRASAŞ daimi işçi alımı ile ilgili bilgiler, başvuru tarihleri ve şartları ilan.go.vtr’de yayınlandı.

İlana göre, TÜRASAŞ Genel Müdürlüğü’ne bağlı Sakarya ve Sivas Bölge Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu üzerinden daimi işçi alımı yapılacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 20 OCAK

Adaylar başvurularını, İŞKUR’un internet sitesi üzerinden online olarak yapabilecek. Başvurular 16/01/2023 tarihinde başladı ve 20/01/2023 tarihinde sona eriyor. Her bir aday, İŞKUR'un internet sitesinde yayımlanan listedeki işyerlerinden sadece bir iş yeri ve meslek dalı için başvuru yapabilecek.

KPSS PUANI VE SÖZLÜ SINAVLA BELİRLENECEK

İhtiyaç duyulan hizmet türlerinde işe alınacak işçiler, ön lisans mezunu olması şartıyla KPSS puanı ve sözlü sınav ile belirlenecek.

2020’DE KURULDU

TÜRASAŞ, 4 Mart 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 2186 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı gereğince TCDD'nin bağlı ortaklıkları olan TÜLOMSAŞ, TÜDEMSAŞ ve TÜVASAŞ'ın birleştirilmesi ile kurulan Ankara merkezli iktisadi devlet teşekkülüdür.

Türasaş içşi alımı ilanının detayları için TIKLAYIN.

bik-turasas-isci-alim-ilani.jpg

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.