Tehlike AÇIK

Tehlike AÇIK

Malazgirt Bulvarı'ndan Lizbon Caddesi'ne dönülen virajda aydınlatma direğine ait yüksek voltajlı elektrik kabloları açıkta duruyor. Büyük tehlikeyle karşı karşıya kaldıklarını belirten çevredeki vatandaşlar, Başkent Elektrik yetkililerine sesleniyor.

1071 Malazgirt Bulvarı'ndan Lizbon Caddesi'ne dönülen keskin virajda geçtiğimiz günlerde yaşanan trafik kazasından dolayı aydınlatma direği devrildi. Kullanılamaz hale gelen demir direk, caddeden kaldırıldı. Ancak aydınlatma direğinin olduğu noktadaki yüksek voltajlı elektrik kabloları için herhangi bir önlem alınmadı. Kabloların açıkta bırakılması ise tehlikeye davetiye çıkarıyor.

KABLOLAR AÇIKTA!
Yukarı Öveçler Mahallesi'ndeki Lizbon Caddesi üzerinde açık bir şekilde bırakılan yüksek voltajlı elektrik kablolarından dolayı çevredeki vatandaşlarda tedirgin oluyor. Yaklaşık 1 hafta önce olan trafik kazasından dolayı aydınlatma direğinin devrildiğini, büyük zarar gören direğin bölgeden alınmasından sonra kabloların açık bırakılarak gidildiğini kaydeden vatandaşlar, yetkililerden yardım talep etti.

YÜKSEK VOLTAJLI...
Aydınlatma direğine ait yüksek voltajlı elektrik kabloları için biran önce önlem alınması gerektiğini belirten bölge sakinleri, "Gördüğünüz gibi kablolar açıkta. Ne olur ne olmaz. Caddeye dönülen viraj keskin olduğu için burada kaza olabiliyor. Bu elektrik kabloları için bir önlem alınmaması tehlikeye davetiye çıkarıyor. Daha büyük bir sıkıntı yaşanmaması için Başkent Elektrik yetkililerine sesleniyoruz. Burayı tamir hemen etmeliler" dedi.  

GENİŞLİK TALEBİ
Bölgeye yakın noktadaki işletme sahipleri ise "Bulvardan caddeye giriş çok sıkıntılı. Virajın keskin ve dar olması kazaları artırıyor. Burası biraz daha genişletilirse çok iyi olur. Kaza da engellenir. Bölge vatandaşı olarak Büyükşehir Belediyemizden bunu talep ediyoruz" diye konuştu.  

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.