Teknoloji severler dikkat! Apple öyle bir ürün geliştiriyor ki...

Teknoloji severler dikkat! Apple öyle bir ürün geliştiriyor ki...

Teknoloji devi Apple, yeni bir projeye adım attı. Bu kapsamda kullanıcıların sağlığını daha yakından ve kolay takip edebilmelerini sağlamak için "akıllı yüzük" üretmeye başladı.

Dev şirketler kendini geliştirmeye devam ediyor. Şirketler, kullanıcıların sağlığına yönelik yeni teknolojiler deniyor. Son olarak özellikle spor yapan kullanıcıların çok tercih ettiği akıllı saatlerle, yaktığı kaloriyi görebilmesi, kalp ritmini ölçmesi ve uyku takibi yapabilmesi sağlandı.

702-x-351-piksel.jpg

Güney Kore'den gelen yeni bir rapora göre ise Apple, akıllı saat teknolojisi geride bırakabilecek yeni bir projeye başladı. Buna göre, yine aynı ölçümlerin takibini sağlamak için özel bir akıllı yüzük geliştirmeye başladı. Apple, NFC özellikli yüzükle ilgili patentler için başvurusunu da yaptı.

BİRÇOK İŞLEVE SAHİP OLACAK

apple.jpg

Yapılan değerlendirmelere göre bu yüzükler hafifliği ve taşıma kolaylığı ile daha tercih edilebilir olacak. Yine bu yüzükler kalp atış hızını ve vücut sıcaklığını ölçme gibi işlevlere sahip olacak. Öte yandan Apple'ın tercih edilebilirliğini artırmak için bu ürüne farklı bir fonksiyon ekleyip eklemeyeceği de merak konusu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.