Teknoloji ve yazılım sektöründe büyük buluşma: Devler bir araya geliyor

Teknoloji ve yazılım sektöründe büyük buluşma: Devler bir araya geliyor

Uluslararası Teknoloji ve Yazılım Zirvesi’nin birincisi Türkiye’de gerçekleşecek. Teknoloji ve yazılım sektöründen pek çok paydaşın yer alacağı buluşmaya 30’un üstünde ülkeden katılım bekleniyor.

TÜYAFED Yazılımlar Federasyonu tarafından düzenlenen "1.Uluslararası Teknoloji ve Yazılım Zirvesi" heyecanla bekleniyor. Devlet protokolü, sanayi temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ve iş dünyasına kadar geniş bir yelpazede davetler gönderildi. Yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 1000'i aşkın teknoloji, bilişim, yazılım ve iş dünyası profesyonelinin etkinliğe katılması bekleniyor.

1-003.jpg

30 ÜLKEDEN KATILIM

Zirveye şimdiye kadar 30 ülkeden katılımın olacağı açıklandı. Türkiye'nin teknoloji alanında ve dünya pazarında ilk 10 ekonomi arasına girmesi hedeflenirken, küçük ve büyük ölçekli firmaların ihracat kapılarının açılması ve sektöre köprü olunması amaçlanıyor. Etkinlik Türkiye genelindeki bayi ve distribütör yapılarının güçlendirilmesi için önemli fırsatlar sunacak.

Elite World İstanbul Florya Kongre Merkezi'nde 2 Mart'ta gerçekleşecek zirvede, iş dünyası ile start-up temsilcileri bir araya gelecek.

Zirvede teknoloji ve yazılım ürün sergileri, B2B toplantıları, konferanslar, panel oturumları, Code Bank ve Code Stock lansmanı, yapay zeka ligi lansmanı ve robot ile metaverse gösterileri düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.