Temmuz 2025'te İstanbul'dan Seul'e gitmek üzere havalanan bir uçağın pilotu bir yolcunun hangisini yapmasından dolayı Kazakistan
Oktay Kaynarca’nın sunumuyla ATV’de ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümünde yarışmacıya yöneltilen sorunun cevabı aranıyor.
2011’den bu yana ATV’de yayınlanan ve Kenan Işık ile ünlenen Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programı şimdilerde Oktay Kaynarca’nın sunumuyla devam ediyor.
Ekranların en sevilen ve heyecanlandıran yarışması Kim Milyoner Olmak İster yaz döneminde de devam ediyor. Oktay Kaynarca'nın esprileri de yarışmayı eğlenceli kılıyor.
Her hafta Perşembe ve Pazar akşamları saat 20.00’de yayınlanan program, hem yarışmacılara hem de ekran başındaki izleyicilere büyük heyecan yaşatıyor.
İŞTE O SORU
Temmuz 2025'te İstanbul'dan Seul'e gitmek üzere havalanan bir uçağın pilotu bir yolcunun hangisini yapmasından dolayı Kazakistan üzerindeyken İstanbul'a geri dönüş kararı almıştır?
A) Eşini havalimanında unutması
B) Uçağın düşeceğini hissetiğini söylemesi
C) Koltuk arasına powerbank düşürmesi
D) Herkese kebap ısmarlayacağını söylemesi
Cevap: C
Kaynak:Haber merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.