Tesla’nın Türkiye’deki ilk showroom’u Ankara’da açıldı

Tesla’nın Türkiye’deki ilk showroom’u Ankara’da açıldı

Türkiye pazarına 2023'ün ortalarında adım atan elektrikli otomobil devi Tesla, Türkiye’deki ilk showroom'unu Ankara'da açtı. Armada AVM'de yer alan yeni mağaza, Tesla'nın ünlü Model Y başta olmak üzere elektrikli araçlarını başkentliler ile buluşturacak.

Elektrikli otomobil devi Tesla, başkent Ankara'da ilk showroom'unu hizmete açtı. Armada AVM'de bulunan yeni mağaza, Tesla'nın dikkat çeken Model Y ve diğer elektrikli araçlarını otomobil severler ile buluşturacak.

2-003.jpg

TEST SÜRÜŞÜ İMKANI

Tesla Operasyon Müdürü Emir Tunçyürek fiziksel bir mağazanın yakın zamanda açılacağını duyurmuştu.

Armada AVM'de yer alan mağaza sadece araç sergilemekle kalmayacak. Aynı zamanda ziyaretçilere Model Y üzerinde test sürüşü yapma olanağı da sunacak.

3-005.jpg

Tesla'nın batarya teknolojisi, şarj altyapısı, şarj cihazları, güneş panelleri ve Powerwall gibi ürünleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için ise mağaza resmi kaynak olarak hizmet verecek.

4-001.jpg

Ziyaretçiler çevrimiçi rezervasyon yaparak test sürüşü deneyimine katılabilecek. Direksiyon başına geçip Model Y'nin performansını deneyimleyen kullanıcılar, satışa sunulan araçlar arasından kendi tercihlerini belirleme imkanına sahip olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.