TEVFİK İLERİ İMAM HATİP ORTAOKULU MAÇI 5-1 KAZANDI

TEVFİK İLERİ İMAM HATİP ORTAOKULU MAÇI 5-1 KAZANDI

Önceki gün 19 Mayıs Stadyumu 1 numaralı dış sahada Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu ile 29 Ekim Ortaokulu karşı karşıya geldi. Maçı ev sahibi Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu 5-1 kazandı.

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

19 Mayıs Stadyumu 1 numaralı dış saha, önceki gün bol gollü geçen bir müsabakaya sahne oldu. Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu ile 29 Ekim Ortaokulu’nun karşı karşıya geldiği maç, saat 13.00’te Saha Komiseri Hacı Mehmet Güngör ve Hakem Okan Delier’in yönetiminde başladı.

YİĞİT ATTIĞI GOLLERLE MAÇI İLK YARIDA BİTİRDİ

Yenimahalle ilçesini temsil eden Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu, iyi başladığı müsabakada aradığı golü; maçın ilk dakikalarında 9 sırt numarasıyla Yiğit Eryaşar’ın ayağından buldu. Maçta eşitliği sağlamak isteyen Mamak temsilcisi 29 Ekim Ortaokulu, düzenlediği ataklar neticesinde aradığı golü bulamadı. Bu sırada Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’ndan Yiğit Eryaşar, skoru 2-0’a getiren golü attı. Mamak temsilcisi, farkı bire indirmek için çalıştı, çabaladı ve aradığı golü Ahmet Çınar’la buldu. Durum 2-1 oldu. Bu golden sonra maçın en başarılı ismi olan Yiğit Eryaşar, sahneye tekrar çıktı ve gollerini peş peşe sıraladı. Skor, Yenimahalle temsilcisi lehine 4-1 oldu. Hakem ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı.

MAÇI TEVFİK İLERİ İMAM HATİP ORTAOKULU 5-1 KAZANDI

İkinci yarının başlangıç düdüğünün çalmasıyla Mamak temsilcisi, farkı azaltmak için organize ataklar düzenlese de sonuç alamadı. Orta sahaların çabuk geçildiği müsabakada maçın son dakikasında Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’ndan maçın adamı Yiğit Eryaşar, attığı golle maç sonucunu 5-1 olarak ilan etti.

NAMAZIMIZI KILDIK ONDAN SONRA MAÇA GELDİK

 “Namazımızı kıldık ondan sonra maça geldik; çok güzel oldu” diyen Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’nun başarılı antrenörü Selim Aslan, “Bizim Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’nda halı sahamız yok; öğrenciler, dersten sonra kalamadığı için öğle arası yaklaşık 40 dakika betonda ve salonda çalıştığımız takım bu hale geldi, 5-6 aylık bir emek var bu takımda. Çok yetenekli oyuncular var, Yiğit başta olmak üzere” diye konuştu.

HEDEF: AHLAKLI, KİŞİLİKLİ SPORCULAR YETİŞTİRMEK

Aslan; hedeflerinin ahlâklı, kişilikli sporcular yetiştirmek ve yetenekli oyuncularını kulüplerle buluşturmak olduğunu söyledi.

VELİLERİMİZ ÇOK DESTEK OLDULAR

Başaralı teknik direktör Aslan, sözlerine ek olarak şu ifadeleri kullandı: “Velilerimiz çok destek oldular: Hem spor malzemesi anlamında hem manevi olarak… “

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.