TFF’den skandal karar! Engelliler Günü'nde engellilere büyük saygısızlık

TFF’den skandal karar! Engelliler Günü'nde engellilere büyük saygısızlık

Trabzonspor-Kayseripor maçı öncesinde TFF’skandal bir olaya imza attı. Trabzonspor’un engelli bir vatandaşı sahaya çıkarmak istemesi TFF tarafından reddedildi. İşte detaylar…

Türkiye Futbol Federasyonu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde skandal bir olaya imza attı. Trabzonspor, Kayserispor ile karşılaşacağı maç öncesi engelli bir vatandaşı sahaya çıkarma talebinde bulundu. TFF ise tekerlekli sandalyenin sahayı bozacağı gerekçesiyle bu talebi reddetti.

sk.jpg

“SAHANIN ZEMİNİ BOZULUR”

Boccia Milli Takım oyuncusu Emre Vural, Trabzonspor tarafından maç öncesi seramoniye davet edildi. Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ise Vural’ın tekerlekli sandalyesinin saha zeminini bozacağını gerekçe göstererek organizasyonu iptal etti.

kandal.jpg

VURAL’DAN TEPKİ GELDİ

Boccia Milli Takım oyuncusu Emre Vural olaya kendi sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Vural Yaptığı paylaşımda, "Tekerlekli sandalye saha zeminini bozar" cevabıyla, bu istek TFF tarafından reddedildi. Ama aynı TFF patates tarlası gibi sahalarda hali hazırda maç oynatmaya devam ediyor.Bunun üzerine Trabzonspor yönetimi en azından saha kenarında bir organizasyon yapmak istedi. TFF herhangi bir gerekçe sunmadan bu talebi de reddetti. Engelliler gününde, engellileri engellemek ancak TFF gibi bir kuruma yakışırdı” diyerek tepki gösterdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.