Ankara’da Togg’a ilgi büyük: Test sürüşlerinde yoğunluk yaşanıyor

Ankara’da Togg’a ilgi büyük: Test sürüşlerinde yoğunluk yaşanıyor

Başkentli vatandaşların Togg heyecanı devam ediyor. Geçtiğimiz sene Söğütözü’nde açılan Togg Deneyim Merkezi’nde yoğunluk sürerken, haftanın 5 günü yapılan test sürüşlerine randevu bulunamıyor.

Ankara'da Togg heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl nisan ayında Söğütözü'nde açılan Togg Deneyim Merkezi yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Başkentli vatandaşlar haftanın beş günü 09.00-16.30 saatleri arasında düzenlenen test sürüşleri için randevu almakta zorlanıyor.

Toplamda 4 bin 400 metrekarelik bir alana yayılan Ankara Togg Deneyim Merkezi, test sürüşlerinin yanı sıra teslimat ve servis noktası olarak da hizmet veriyor.

2-002.jpg

KURALLAR SIKI TUTULUYOR

T10X modelini kullanmak isteyen vatandaşlardan randevu günü ehliyetlerini yanında getirmeleri isteniyor. Test sürüşünün yapılabilmesi için sürücü ehliyetinin en az 2 yıllık olması gerekiyor. 4×4 versiyonun kullanılması içinse ehliyetin en az 5 yıllık olma şartı bulunuyor. Kurallar sıkı bir şekilde takip ediliyor.

Hazırlıkların yapılabilmesi için sürücülerden randevu saatinden on beş dakika önce Togg Deneyim Merkezi’nde hazır bulunması isteniyor.

3-001.jpg

HAFTANIN 6 GÜNÜ HİZMET

Söğütözü Servis ve Deneyim Merkezi, pazar hariç haftanın her günü 08.30-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Vatandaşlar Söğütözü ofisinde sabah saat 09.00 sularından öğleden sonra 16.30’a kadar yarım saat aralıklarla Togg T10X modelini test edebiliyor.

Söğütözü’ndeki ana ofisin yanı sıra Ankara’da Panora Alışveriş Merkezi’nde de bir Togg Deneyim Merkezi bulunuyor. Panora AVM’de sabah 10.00 ile 16.00 arasında test sürüşü hizmeti veriliyor. (Her iki ofiste de 11.00-14.00 arası test sürüşü yapılmıyor)

4-002.jpg

12 KM’LİK TEST SÜRÜŞÜ

Söğütözü’nde Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı üzerindeki Togg Merkezi’nden başlayan sürüş, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinden Çiftlik Kavşağı’na kadar gidilip, bu rotadan U dönerek tekrar Togg Merkezi’ne dönüş şeklinde gerçekleştiriliyor.

12 kilometrelik yolculuk boyunca bir Togg personeli sürücüye eşlik ediyor ve araç hakkında ayrıntılı bilgiler paylaşıyor.

togg-lider.jpg

SEKTÖRÜNDE LİDER

Togg, 2024 yılının ilk çeyreğinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Ocak-Mart döneminde 4 bin 145 adet satış gerçekleştiren T10X modeli en yakın rakibine 2 bin 533 adet fark atarak sektör liderliğini korudu.

Alman markaları BMW ve Mercedes-Benz ilk üçe girmeyi başardı. BMW 1.612 adet satışla ikinci sırada yer alırken, Mercedes-Benz ise 1.064 adetle üçüncü sırada kendine yer buldu. Güney Koreli markalar da dikkat çekti; Ssangyong 830 adetle dördüncü, Hyundai ise 770 adetle beşinci sırada.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.