TOKİ’den satılık arsaların tam listesi

TOKİ’den satılık arsaların tam listesi

Türkiye’nin konut idaresi TOKİ, peyderpey mülkiyetindeki gayrimenkulleri satışa çıkarabiliyor. TOKİ, son olarak 40 ilde 443 muhtelif arsayı satılığa çıkardı. Hangi ilde hangi arsa TOKİ’den satılık? İşte TOKİ’den satılık arsaların listesi, fiyatları:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet yürüten ve Türkiye’nin konut idaresi TOKİ, peyderpey mülkiyetindeki gayrimenkulleri satışa çıkarabiliyor. İdare, son olarak 40 ilde 443 muhtelif arsayı satılığa çıkardı. Hangi ilde hangi arsa TOKİ’den satılık? İşte TOKİ’den satılık arsaların tam listesi, biçilen fiyatları haberimizde:

İlk evim ilk iş yerim kampanyasıyla ilgili kura çekilişlerini sürdüren TOKİ, diğer taraftan mülkiyetindeki gayrimenkullerle ilgili satış işlemlere yapıyor. Yeni duyurusu yapılan TOKİ’den satılık arsalar 40 ayrı ilde bulunuyor. Ve toplam satılık arsa sayısı 443 olarak ilan edildi. 443 arsadan 93’ü İstanbul’da, 43’ü Samsun’da, 34’ü Konya’da. Geriye kalanlar ise diğer illerde yer alıyor.

SATIŞ TARİHİ

Satış işlemi açık artırma usulü ile yapılacak. TOKİ arsalarının açık artırma ile satış işlemi 26 ve 26 Ocak tarihlerinde yapılacak. Açık artırma ihaleleri saat 10.30’da başlayacak.
Toplu Konut İdaresi, arsalarının satışında taliplilere değişik kolaylıklar da sunuyor. Bu kolaylıkların başında 24 ay vade geliyor. Talipliler istedikleri arsanın yüzde 40 fiyatını peşin öderse, geriye kalan kısma 24 ay vadeyle ödeyebilecek. Tabi bu durumda TOKİ o kişiden yıllık yüzde 9 faiz alacak.

PEŞİN ÖDEMEDE YÜZDE 20 İNDİRİM

Tümüyle peşin ödemede ise yüzde 20 indirim yapılacak. Ve her iki ödeme şekli durumunda da alıcı KDV’den muaf olacak; yani devlete vergi ödemeyecek.

KDV'DEN MUAF OLACAKLAR

TOKİ’den satılık arsalarla ilgili diğer tüm detaylı bilgiler www.emlakmuzayede.com.tr adresinden takip edilebiliyor. Ayrıca bilgi almak isteyenler için ise telefon numarası 0 212 608 15 00 veya 0 312 410 76 75’tir.

tokiden-satilik-arsalarin-tam-listesi-adresleri.jpg

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.