Trabzonspor maçı sonrası Fenerbahçe’ye talih kuşu kondu

Trabzonspor maçı sonrası Fenerbahçe’ye talih kuşu kondu

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski, gösterdiği müthiş futbolla Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Szymanski’ye rekor bir telif geldiği belirtildi.

Sebastian Szymanski, geçtiğimiz sezon Hollanda Eredevisie'de Feyenoord ile yaşadığı şampiyonlukta gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin uzun uğraşlar sonucu 9.75 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Polonyalı yıldızın İstanbul macerası beklenenden kısa sürecek.

SEBASTIAN SZYMANSKI MILAN YOLUNDA

Sebastian Szymanski, Serie A'nın köklü kulüplerinden Milan'a transfer olmaya çok yakın. Akşam'ın İtalyan basınından derlediği haberde; Kırmızı siyahlı ekibin Fenerbahçe'ye 24 yaşındaki orta saha için 18 milyon Euro teklifte bulunduğu belirtildi.

BONSERVİSİYLE REKOR KIRACAK

Sebastian Szymanski'nin Serie A devine imza atması halinde Fenerbahçe'nin beklediği gelir yaklaşık 25 milyon Euro olarak belirlendi. Takımın en skorer isimlerinden olan Polonyalı orta saha ürettiği 12 gol ve 14 asist ile kariyerinin en verimli dönemini geçiriyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.