Trafikte Kavganın Bedeli Ağır Oldu: 722 Bin TL Ceza Yazıldı!

Trafikte Kavganın Bedeli Ağır Oldu: 722 Bin TL Ceza Yazıldı!

İstanbul Beyoğlu'nun Fetihtepe Mahallesi'nde 5 Mart tarihinde meydana gelen olayda, iki sürücü ve kavgaya sonradan dahil olan iki yolcu, trafik güvenliğini hiçe sayarak birbirlerine saldırdı.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüleri ihbar kabul eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, konuyla ilgili kapsamlı bir inceleme yürüttü.

Emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucunda, kavgaya karışan ve trafik akışını tehlikeye düşüren şahısların Y.S., S.S., D.B. ve Ü.Y. oldukları belirlendi. Yakalanarak gözaltına alınan zanlılar hakkında Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddelerinden işlem yapıldı.

Zanlılara; "trafikte saldırı amacıyla başka bir aracı ısrarla takip etmek", "araçtan inerek saldırıda bulunmak" ve "duraklamanın yasak olduğu yerde duraklamak" suçlarından toplamda 722 bin 492 lira idari para cezası kesildi. Adli makamlara "kasten yaralama", "tehdit" ve "hakaret" suçlamalarıyla sevk edilen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.