Transfer bombası: Osimhen ikna edecek, üç yıldız geliyor!

Transfer bombası: Osimhen ikna edecek, üç yıldız geliyor!

Galatasaray, devre arası transfer döneminde kadrosuna üç yıldız birden katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların hedefindeki iki oyuncunun, Nijeryalı yıldız Victor Osimhen’in etkisiyle imza atmaya yakın olduğu öğrenildi.

Süper Lig’de liderlik koltuğunu koruyan ve Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final hayali kuran Galatasaray, devre arası transfer dönemine hızlı girmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda üç kritik takviye için çalışmalar başlarken, iki transferin kilidini Victor Osimhen’in çözeceği belirtiliyor.

OSİMHEN FAKTÖRÜ DEVREDE

Galatasaray yönetimi, ara transfer döneminde savunma, orta saha ve hücum hattına takviye planlıyor. Sol ayaklı stoper arayışında Milan forması giyen Strahinja Pavlović gündeme gelirken, orta saha için Club Brugge’den Raphael Onyedika ismi yeniden masaya yatırıldı.

Hücumda ise Atalanta’nın yıldızı Ademola Lookman listenin ilk sırasında yer alıyor. Nijeryalı oyuncular Lookman ve Onyedika’nın, milli takımdan arkadaşları Victor Osimhen’in önerileri doğrultusunda Galatasaray’a sıcak baktıkları öne sürülüyor.

Osimhen’in iki futbolcuyla birebir temas kurduğu ve Galatasaray’daki atmosferi anlatarak onları ikna etmeye çalıştığı iddia edildi. Yönetim, Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda ocak ayının ilk günlerinde transferleri tamamlamayı planlıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.