Transferde büyük sürpriz: Galatasaray masadan kalktı, Fenerbahçe devrede

Transferde büyük sürpriz: Galatasaray masadan kalktı, Fenerbahçe devrede

Galatasaray’ın anlaşma aşamasına geldiği Can Armando Güner transferinde dengeler değişti. Borussia Mönchengladbach’ın geri adımı sonrası Fenerbahçe devreye girdi. Ezeli rakipler arasında yeni bir transfer savaşı başladı.

Ara transfer dönemine hızlı giren Fenerbahçe, bir kez daha futbol gündemini sarsacak bir hamlenin eşiğine geldi. Galatasaray’ın İstanbul’a getirdiği ancak son anda sonuçlandıramadığı Can Armando Güner transferinde sarı-lacivertliler devreye girdi.

Borussia Mönchengladbach’ın yaptırım baskısı nedeniyle geri adım atılan transfer sonrası oyuncunun temsilcisinin Fenerbahçe ile temasa geçmesi, iki kulüp arasındaki rekabeti yeniden alevlendirdi. Sarı-lacivertli yönetim, Galatasaray’ın elinden genç yeteneği alarak transferde “çalım” atmayı hedefliyor.

18 yaşındaki Arjantin ve Türk asıllı Alman futbolcu, bu sezon Borussia Mönchengladbach U19 takımında 14 maça çıktı. Can Armando Güner, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU

Asıl mevkisi sağ kanat olan 1.78 boyundaki genç futbolcu; sol kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. Can Armando Güner’in Alman ekibiyle olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ederken, transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.