TÜBİTAK Ankara ve Gebze için personel alacak

TÜBİTAK Ankara ve Gebze için personel alacak

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Ankara ve Gebze’de istihdam edilmek üzere çok sayıda personel alacak. TÜBİTAK personel alımı başvuru koşulları ve son başvuru tarihi haberimizde:

Türkiye'de bilim ve teknolojiyi teşvik etme, yönlendirme ve popülerleştirme amacıyla kurulmuş ve bu amaçla çalışmalarını sürdüren Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Ankara ve Gebze’de istihdam edilmek üzere çok sayıda personel alacak. TÜBİTAK personel alımı başvuru koşulları ve son başvuru tarihi haberimizde:

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı fakat özel hukuk hükümlerine tâbi olan TÜBİTAK bünyesinde görev yapmak üzere çok sayıda proje personeli (Araştırmacı, teknik ve destek personeli) alınacak.

80’İ ANKARA’YA, 156’SI GEBZE’YE

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr’de yayımlanan ilana göre, TÜBİTAK’a alınacak toplam proje personeli sayısı 236. Bunun 80’i Ankara, 156’sı Gebze’de istihdam edilecek.

İŞTE O BÖLÜMLER

Alımlar üniversitelerin şu bölümlerinden mezun olanlar arasından yapılacak: Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar ve Enformatik, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Makine Mühendisliği Makine ve İmalat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği, veya Havacılık ve Uzay Mühendisliği.

SON BAŞVURU TARİHİ 13 MAYIS

Adaylarda yabancı dil zorunluluğu aranırken, yaş aralığı gözetilmiyor. TÜBİTAK personel alımı için resmi süreç başladı. Son başvuru tarihi 13 Mayıs 2024.

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler TÜBİTAK’ın resmi internet sayfası olan www.tubitak.gov.tr ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfalarında yayınlandı. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi kariyer.tubitak.gov.tr üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.